AMANDA SEYFRIED: Iako imam 25, rekli su mi da je vrijeme za botoks

by | 15 Marta, 2011
Mlada holivudska glumica u usponu i zvijezda filma ‘Mamma Mia!’, 25-godišnja Amanda Seyfried otvoreno je priznala da su joj savjetovali da posegne za botoksom
Premda izgleda i mlađe od svojih 25 godina, zahtjevi Hollywoda i cijena slave vrlo su visoki. Iako ju je prijedlog da krene na tretmane botoksom zapanjio, Amanda tvrdi da potpuno razumije zašto su joj predložili tako nešto.
 
U intervjuu za magazin Elle otkrila je da je kvaliteta snimanja digitalnom kamerom izuzetno dobra te da je, s obzirom na veličinu kinoplatna, jednostavno neoprostivo sve što nije savršeno. U istom intervjuu Amanda se raspričala i o svojoj nedavno propaloj vezi s glumcem Dominicom Cooperom. 
 
Kako sama priznaje, bila je uvjerena da je Dominic ostavio svoju bivšu djevojku da bi bio s njom, ali stvarnost je ispala puno manje bajkovita. ‘Bila sam glupa i uvjerena da je priča s njima gotova te da je veza između mene i Dominica postala ozbiljna. Ali, on me očito nije shvatao dovoljno ozbiljno, pa je cijela priča završila mojim slomljenim srcem’, otvoreno priznaje mlada glumica.
 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.