Bajkovite Marchesa haljine za posebne prilike

by | 17 Decembra, 2016

Kolekcije američkog brenda Marchesa je pravi izvor inspiracije za one žene koje su u potrazi za savršenom haljinom za posebne događaje.

marchesa naslovna

Kao što smo navikli, brend ponovo predstavlja raskošne i luksuzne kreacije – haljine napravljene od magičnih materijala u najljepšim bojama. Svila, čipka i til kao i uvijek glavne su komponente u svakoj njihovoj modnoj priče, a tako je i ovaj put.

Haljine sa raskošnim dekorom liče na bestežinske oblake od čipke sa izuzetno lijepim obrascima i delikatnim bojama. Izvor inspiracije za sve haljine bila su Faberžeova jaja – jedan od simbola Rusije. Zaista, ako pažljivijo pogledate, zlatni vez na haljinama podsjeća na barokni enterijer palata u Sankt-Peterburgu.

“Ove sezone smo napravili veliki korak ka komercijalnoj modi, tako da u novoj kolekciji možete naći ne samo haljine, već i mnogo kompleta koji se sastoje od suknje i korseta ili bluze koji zajedno izgledaju kao prava skupocijena haljina, ali takođe mogu da se nose odvojeno  sa vašim omiljenim farmerkama ili jednostavnom belom majicom”, kažu dizejneri brenda.

U kolekciji su duge asimetrične haljine, zatim modeli koji suptilno otkrivaju ramena pokrivena cvjetnim aplikacijama, sve do modela sa zlatnim resama i modernom dekoracijom koje će voljeti svaka žena.

Ovo je savršena kolekcija za žene koje žele da izgledaju kao princeze iz bajki.

IZVOR: GRAZIA.RS

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.