Categories Modne vijesti

Chanel revija na pariskim krovovima

Grand Palais na jedan dan transformirao se u prepoznatljive krovove Pariza. Tako to izgleda kada reviju ima veliki Chanel.

Foto: Vogue

Virginie Viard, kreativna direktorica Chanela, nastavila je prenositi Karlovu viziju na piste. Ovo je njena prva samostalna pret-a-porter kolekcija za najluksuzniju modnu kuću, a predstavljena je na uistinu predivan način. A, da li je iko očekivao išta manje od predivnog?

Modeli su šetali krovovima Pariza noseći kreacije za proljeće 2020.

Među njima su bile i Kaia Gerber i Gigi Hadid, a kolekcija je u centar pažnje vratila šorceve od tvida i stil šezdesetih godina, kao i “bubble” suknje. Brend se u svojoj novoj kolekciji više usmjerio mlađoj publici te obraćao bezbrižnoj mladoj Parižanki koja voli “easy” gradski stil.

Foto: Vogue

Virgine je kreirala Cruise i Haute Couture od kada je preuzela kolekcije Chanela i pod povećalom je, kako javnosti tako i modnih kritičara. No, ne možemo se oteti utisku da kao da svi nježno i s ogromnom dozom poštovanja pišu kritike. Ako uzmemo u obzir da nije prošlo ni godinu dana od smrti Karla Lagerfelda, jasno je zašto niko ne želi pregrubo dirnuti sveto Chanel carstvo.

Pogledajte fotografije…

Izvor: grazia.hr

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *