Dior Addict shopper torba: Minimalistički izgled i neočekivane kombinacije boja

by | 27 Marta, 2014

Dior Addict shopper torba osmišljena je po pravilima koje nameće Raf Simons, kreativni direktor luksuzne francuske modne kuće.

1

Minimalistički izgled, iza kog se skriva komplikovan dizajn, neočekivane kombinacije jarkih boja i tekstura, odiše beskonačnim poštovanjem tradicije prestižnog brenda.

Inspiracija za stvaranje nove torbe je rođena iz riječi samog Christian Diora: “Dnevna torba mora da bude jednostavna ali elegantna”.

Ručke torbe su napravljene od specijalne kože u neočekivanim bojama. Tu su i divne teksture na kojima više metalni privjesci u obliku slova D, I, O i R, tradicionalni elementi legendarnog francuskog brenda.

2

Dior Addict torba pojavljuje se u brojnim kombinacijama boja, oslanjajući se na kreativnu energiju Raf Simonsovog dizajna. Torba je skoro u potpunosti ručno izrađena u radionicama Diora.

Dior Addict je idealna, svakodnevni torba, pogodna za kancelariju, shopping, izlete i mnoge druge prilike. Dostupna je u širokom spektru boja i u tri veličine. Dior Addict torba dostupna je u prodavnicama po cijeni od 1,800.00 do 2,893.42 dolara.

4

3

Izvor: ljepota.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.