Dolly Parton: Obožavateljka ostavila bebu na mom pragu

by | 26 Jula, 2011
Country pjevačica Dolly Parton (65) izjavila je da je jednog dana na svom pragu pronašla ostavljenu bebu.
Na pitanje novinara lista "Windy City Times" koja je najčudnija stvar koju su obožavaoci tražili od nje, Partonova je prepričala zanimljivu situaciju koja se desila sedamdeset i neke godine prošlog vijeka. 
"Prije više godina, kada sam tek postala muzička zvijezda, imala sam neke obožavaoce koji su bili pravi fanatici. Tada je pjesma "Jolene" bila veliki hit. Jednog dana smo ispred kuće pronašli bebu ostavljenu u jednoj kutiji sa porukom. U poruci je pisalo: ‘Zovem se Jolene, moja mama me je ovdje ostavila i želi da me ti uzmeš.’ Bili smo potpuno izbezumljeni! Odmah smo pozvali socijalnu službu i pobrinuli se za bebu dok nisu stigli po nju", izjavila je pjevačica, dodavši da nije željela da se zna da je dijete bilo donijeto kod nje.
"Nisam znala ništa više. Ispričala sam policiji sve što sam mogla, ali nisam željela da budem umiješana. Šta drugo raditi u takvoj situaciji? Na ovom svijetu ima baš blesavih osoba", rekla je Partonova, koja je ranije ovog mjeseca objavila spot za pjesmu "Together You and I", sa svog 41. studijskog albuma "Better Day".

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.