Dosta sa karijerom, vrijeme je za djecu

by | 19 Augusta, 2011
Pjevačica Beyonce Knowles (29) smatra da je došlo vrijeme da postane majka. Nakon što je svoje dvadesete posvetila izgradnji muzičke karijere, Beyonce je odlučila da je trideseta godina pravo vrijeme da se ostvari i u ulozi roditelja.
Prilikom fotografisanja za reklamnu kampanju modne linije "House of Dereon", pjevačica je rekla novinarima:
"Kada imaš 18 ili 19 godina, pun si energije i volje, pa treba da radiš koliko god možeš. Sada sam već žena, a kako sam dala sve od sebe, smatram da konačno mogu da se posvetim braku i proširenju porodice."
Beyonce je već tri godine u braku s reperom Jay-Zijem, a glasine o njenoj trudnoći već nekoliko puta su se pojavljivale u medijima. U martu prošle godine američki magazin je objavio:
"Kako otkriva naš izvor, Beyonce Knowles je u drugom stanju. Ona je trenutno dobro i nastaviće da pjeva tokom trudnoće." Međutim, pjevačicina majka Tina je ubrzo porekla vijest. 
S obzirom na to da je jednom prilikom izjavila da će do tridesete godine sigurno postati majka, bolje bi bilo da Beyonce požuri.
 
"Oduvijek sam govorila da ću dobiti bebu prije nego što napunim tridesetu, a da li će se to desiti – samo bog zna. Takođe sam govorila i da ću se povući iz show-biznisa, ali još sam tu", rekla je zvijezda prošlog mjeseca.
 
Kada je riječ o njenom suprugu Jay-Ziju, on jedva čeka da postane otac. Još u novembru 2009. reper je izjavio da roditeljstvo zauzima visoku poziciju na listi prioriteta poznatog para.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.