Edo Maajka postao tata!

by | 17 Januara, 2012
Najpoznatiji bosanski reper Edo Maajka postao je tata. Njegova supruga Lilah u Tel Avivu je posljednjeg dana 2011. godine rodila zdravu djevojčicu koja je dobila ime Yasmin.
‘Malo sam neispavan, ali jako sretan. Mala je super, sve je super. Očinstvo stvarno pruža čovjeku odličan osjećaj. Stari, izgubio sam pojam šta je noć, a šta dan, ali stvarno se osjećam super. Čisti zen. Toliko mi je drago što mi se to baš sada desilo, a ne ranije, jer mislim da sam tek sada zreo za očinstvo. Smatram da muškarci prije tridesete nisu baš zreli za ulogu oca’, rekao je Edo za bh. Medije.
Očinstvo je, kaže, donijelo i neke promjene u njegovom načinu razmišljanja. ‘Vidim na sebi, koliko sam se smirio, koliko te promjene pozitivno djeluju na mene… Dobiješ taj neki ‘babaizam’, jer si postao babo i sada nosiš neku posebnu energiju u sebi, otvori ti se još jedan kanal duhovne sfere. Stvarno je dobro’. Edo i Lilah prohodali su 2007. godine, godinu dana nakon što se reper razveo od svoje prve supruge Lane. Edo i Lana u braku si bili šest godina, a rastali su se navodno na njezinu inicijativu jer repera nikad nije bilo kod kuće.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.