Eksplozija italijanskih emocija u novoj kampanji Dolce&Gabbane

by | 6 Januara, 2016

Dvojac Dolce & Gabbana odavno je poznat po kampanjama u kojima slavi ljepotu i optimističan duh italijanskog čovjeka, a one su nerijetko popraćene jednako vedrim vizualima.

dolce-and-gabbana-SS2016-kamp-06.jpg.pagespeed.ce_.8hN1WhR8Dw

Međutim, u najnovijoj kampanji, koja nam predstavlja prekrasne proljetno-ljetne komade, koji su nas zabavljali na milanskoj Sedmici mode, kreativno vodstvo otišlo je korak dalje.

dolce-and-gabbana-SS2016-kamp-01.jpg.pagespeed.ce.vv133f1Rv7

U eksploziji boja, mediteranskog temperamenta, istinske ženstvenosti i obilja sjajnih komada u kojima se isprepliću prugasti i floralni uzorci, čipka i pomponi, raskošni vez i svjetlucavo kamenje, kuća Dolce & Gabbana odvela nas je u vruće ljetne dane na ulicama nekog šarmantnog italijanskog mjesta na jugu Italije, gdje nikad nije dosadno i gdje čak i časne sestre znaju kako se nose torbe s potpisom Dolce & Gabbana.

dolce-and-gabbana-SS2016-kamp-02.jpg.pagespeed.ce.MTD_vSUJ7W

Negdje između štanda s voćem, simpatičnih stolića prekrivenih tradicionalnim kariranim uzorkom, tanira sa špagetima, estetike ’50-ih i eksplozije boja i uzoraka, koji su prekrili ženstvene haljine i odlične torbe, kuća Dolce & Gabbana pronašla je savršenu formulu kako nas podsjetiti da bezbrižni proljetni/ljetni dani ipak nisu toliko daleko.

dolce-and-gabbana-SS2016-kamp-04.jpg.pagespeed.ce.FQQGeQrrZw

Izvor: LifeContent

Foto: LifeContent

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.