Jennifer Garner: Ko kaže da su uske farmerke samo za žgoljavice?

by | 2 Novembra, 2012
Glumica koja je osvojila mnoge simpatije zbog svoje otpornosti prema zavodljivom Hollywoodu je Jennifer Garner. Umjesto prihvatanja uloga u hit filmovima, ova se glumica posvetila kćerkicama Seraphine i Violet te karijeru odgodila do daljnjeg.
Osim toga, pravo je osvježenje među poznatim mamama, jer je kilograme nakupljene tokom trudnoće skidala polako i bez opterećenja. Jennifer Garner se nije dala pokolebati i podvrgnuti se mnogobrojnim dijetama i svakodnevnim vježbama s ličnim trenerom ne bi li izgubila trudničke kilograme.
Gdje je nestao opušteni trbuh Jennifer Garner? Ova poznata mama je ostavila dovoljno vremena da polako postigne zdravu kilažu, ne opterećujući tijelo odjećom koja bi ga usukala i tako dokazala kako je vitko i zategnuto. Tek dvije godine nakon rođenja mlađe kćerkice Seraphine, Jennifer češće viđamo u uskim toaletama i farmerkama koje definitivno nisu rezervirane samo za žgoljavice. To nam je dokazala i sama glumica, koja uprkos tome što njen konfekcijski broj premašuje broj 36, za cjelokupni utisak zgodne i sretne mame dobija čistu stotku.
Www.zadovoljna.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.