Jennifer Lopez će biti proglašena modnom ikonom

by | 17 Aprila, 2019

3. juna biće održana ceremonija dodjele nagrada CFDA (Fashion Designers of America) u muzeju Bruklin u Njujorku.

Na svečanoj ceremoniji će biti proglašeni “najbolji od najboljih” predstavnika američke modne industrije. Već je postalo poznato da će pevačica Jennifer Lopez takođe dobiti nagradu ove godine.

“Stil Jennifer Lopez je hrabar i nezaboravan”, kaže Steven Kolb, predsjednik i glavni izvršni direktor CFDA dodajući: “Mnogo dizajnera, poput članova našeg vijeća, vole način na koji se Jennifer oblači u svakodnevnom životu i na sceni. Saglasan sam s njima i s dizajnericom Dianom von Furstenberg, koja vjeruje da Lopez majstorski zna kako da koristi odjeću kao način izražavanja ženske moći.”

J.Lo imala je mnogo zaista sjajnih pojavljivanja u svojoj karijeri. Jedno od posljednjih je u haljini od “ogledala” Toma Forda na dodjeli Oskara 2019. i u raskošnoj haljini nijanse fuksije Giambattista Valli Couture.

Foto: Guliver/Getty Images

Obožavaoci se potom sjećaju njenog legendarnog nastupa na crvenom tepihu Grammyja 2000. godine, kada se pevačica pojavila u Versace haljini s dekolteom do pupka.

Njen ulični stil – ovo je još jedan predmet interesovanja njenih fanova. S jedne strane, ona voli sportski stil i šeta gradom u trenerci, a s druge strane, njena ljubav prema odvažnom stilu nije nestala, i zašto ne nositi luksuzni bijeli kombinezon usred dana?

Foto: Guliver/Getty Images

Izvor: grazia.rs Foto: Guliver/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.