Lindex slavi žensko prijateljstvo uz proljetnu kampanju donjeg rublja

by | 22 Februara, 2017

Lindex je ove godine ponovo pozvao kupce i uposlenike da učestvuju u velikoj Bra-volution kampanji, koja se ove godine fokusira na žensko prijateljstvo. Šest žena zajedno sa njihovim prijateljicama predstavljaju ovogodišnju kolekciju donjeg rublja.

Foto: Lindex

Učesnice prethodnih Bra-volution kampanja ponovo smo pozvali da apliciraju, a šest izabranih finalistica, kojima se pridružila po jedna bliska prijateljica su ovogodišnji modeli. Kampanja slavi upravo ono što jača i potpomaže njihov međusobni odnos.

Foto: Lindex

“Ona je moja divna majka. Prošla je kroz mnogo toga, ali još uvijek je puna samopouzdanja i životnog elana. Jako sam ponosna što sam njena kćerka. Želim iskoristiti ovu priliku da joj pokažem koliko je cijenim, te takođe želim da se osjeća lijepom i zadovoljnom, jer ona to zaista i jeste”, kaže Rikke Karlsveen iz Norveške.

Foto: Lindex

Bra-volution koncept pokazuje da Lindex nudi različite vrste donjeg rublja za sve žene, tako da kupci sada mogu veoma lako naći savršeno odgovarajući oblik za sebe. Interes za učešće u ovogodišnjoj kampanji je bio jako velik, a modeli su došli iz Švedske, Norveške, Finske i Litvanije.

Foto: Lindex

“Bra-volution me inspiriše da uvijek budem najbolje izdanje sebe. Stoga se želim odužiti i podijeliti ovo iskustvo sa svojom mlađom sestrom, a to će joj pomoći da izraste u jaku i samouvjerenu ženu”, kaže Monika Zilenaite iz Litvanije.

Foto: Lindex

Proljetno donje rublje dolazi u nježnim pastelnim bojama sa daškom sivih tonova – romantična i ženstvena mješavina u mekanim materijalima.

Foto: Lindex

Foto: Lindex

Bra-volution i proljetna kolekcija su već u prodaji u svim Lindex prodavnicama.

TEKST I FOTO: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.