Melania u žutoj haljini podijelila modna mišljenja

by | 10 Jula, 2017

I ovog puta zvaničan povod – gospoda Tramp i premijer Indije, a njeno izdanje – pa, ne znamo baš…

Foto: Instagram
@tsum_moscow

Možda smo očekivali formalniju kombinaciju prve dame Amerike, ali umjesto toga, Melania Trump je u svom “vrištećem” outfitu ipak pozdravila ljeto noseći žutu haljinu i roze cipele.

https://www.instagram.com/p/BV1cBU5Dcfj/

Veličanstven žuti komad koji potisuje Emilio Pucci, dug do zemlje upotpunjen je njenim omiljenim detaljem – kaišem koji je istakao Melanijin vitak struk, dok su visoke štikle izdužile još više njenu figuru.

Međutim, postoji trenutak pretjerivanja – boja popularnih Louboutin cipela koje je već nosila, ne slažu se sa šarenom haljinom na kojoj dominira žuta! Isto tako, haljina djeluje lepršavo, ljetno, lagano te se cipele čine “preteškim” za ovu kombinaciju.

https://www.instagram.com/p/BV0UeJGgan6/

Nećemo da budemo oštri i ne želimo da joj zamjerimo pogrešan izbor obuće, nego ćemo pohvaliti njenu inspiraciju – postoji mali indijski uticaj iskazan baš kroz jaku boju haljine. Mali modni omaž poštovanja velikoj zemlji…

Spomenućemo da nastavlja sa beauty tradicijom u vidu puštene kose, ali uvodi i novinu – smokey eyes koji je malo prenaglašen za ovakav limun look.

IZVOR: ELLE.RS

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.