Nismo bili anđeli u braku

by | 17 Juna, 2011
Planetarno popularna pjevačica Christina Aguilera u intervjuu za magazin W otvoreno je progovorila o svom propalom braku i razvodu koji se desio u aprilu ove godine.
“Sve u mom braku me podsjetilo na djetinjstvo i situaciju u mojoj porodici. Nisam željela da moj sin Max odraste u sličnim tenzijama. Znala sam da će mediji negativno reagovati na razvod, ali meni je važniji lični mir. U nesretnom braku djeca su ta koja pate najviše”, rekla je Aguilera.
Pjevačica je naglasila da smatra da je podjednako kriva za razvod 5-godišnjeg braka koliko i njen bivši suprug, muzički producent Jordan Bratman, i da “nisu bili anđeli" u braku". Na kraju je ispričala kako je mnogo puta bila svjedok kako je njen otac Fausto emocionalno i fizički maltretirao njenu majku Shelly te da to nikako ne želi za svoje dijete. O tim sjećanjima na djetinjstvo napisala je i dvije pjesme, ‘Maria’ and ‘Edelweiss’. 
Christina je trenutno u vezi sa glumcem Matthew Rutlerom, koga je upoznala na snimanju mjuzikla Burleska, a za koga je zaljubljeno izjavila da je “tip osobe sa kojom možete pričati satima na telefon i odjednom shvatiti da je svanulo.”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.