Nova generacija Mercedesa C-klase

by | 7 Aprila, 2011
AUTOline d.o.o., glavni zastupnik Daimlera AG za BiH, predstaviće bh. javnosti  9. aprila, od 9 do 19 sati, u svom prodajno-servisnom objektu redizajniranu Mercedes C-klasu u svom objektu u Sarajevu. 
Novu generaciju C-klase obilježava dinamičniji dizajn, inovativni sigurnosni sistemi, mala potrošnja goriva i posebno atraktivna cijena. Zainteresirani posjetioci moći će se upoznati sa prednostima nove generacije C-klase i registrovati se za probnu vožnju. AUTOline je pripremio i privlačne ponude za druge modele Mercedes-Benz putničkih vozila, zakusku i nagradnu igru za posjetioce sa atraktivnim nagradama.
Slavljeničku 125. godinu postojanja Mercedes obilježava brojnim atraktivnim ponudama. Tako je i cijena nove generacije C-klase još pristupačnija kupcima. Početni dizelski model dostupan je za 55.990,- KM do registracije, što predstavlja smanjenje cijene od čak 6,7% u odnosu na prethodnika.
 
Detaljne informacije o novoj generaciji C-klase kupci mogu dobiti u svim ovlaštenim Mercedes-Benz prodajnim centrima u BiH.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.