Povratak čipkanih čarapa: Da li vam se dopada ovaj trend?

by | 2 Februara, 2016

Izgleda da je trend koji su mnogi dizajneri najavili u svojim jesenjim kolekcijama napokon zaživio na ulicama i izgurao jednobojne i već pomalo dosadne čarape.

Foto: Guliver/Splashnews

Foto: Guliver/Splashnews

Rodarte, Tommy Hilfiger, Proenza Schouler i Kate Ermilio samo su neki od dizajnera koji su u svojim kolekcijama predstavili te crne seksi dodatke koji će jednostavne odjevne kombinacije vinuti na sam vrh street style-a. Nekad rezervisane samo za gotičarke ili pankerke, danas su stilizovane u potpuno novoj, nimalo darkerskoj priči.

Vunene monohromatske haljine u kombinaciji s njima izgledaju vrlo chic, klasične pencil suknje i džemperi dobijaju potpuno novu dimenziju, a nerijetko ih viđamo u kombinacijama s još uvijek popularnim patikama. Upečatljive i seksi, uz večernje haljine osiguraće vam vamp izgled, a dnevnim kombinacijama pomak u odijevanju.

Foto: Guliver/Splashnews

Foto: Guliver/Splashnews

Mnoge poznate osobe i trendseterice prepoznale su ovaj vrući trend i prilagodile ga svom stilu. Glumca Taylor Momsen nosi ih šta godda obuče, Olivia Palermo kombinuje ih uz večernje crno-bijele kombinacije i sandale s platformom, a Carine Roitfeld i Diane Kruger svoje čipkaste čarape odlično uklapaju u dnevne kombinacije sa street style-a na Fashion Weeku u Parizu. Sada je idealno vrijeme za osvježenje stila, a čipkane čarape su dobar početak.

Da li biste ponovo nosile čipkane čarape?

Izvor: buro247

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.