Steven Spielberg je najurio Megan Fox iz “Transformersa”

by | 20 Juna, 2011
Megan Fox ostala je bez unosne uloge zbog svog "dugog jezika", kad je reditelja Baya uporedila s Hitlerom
 
Čini se kako je sam Steven Spielberg dao otkaz glumici Megan Fox u trećem nastavku Transformersa, jer mu se nisu svidjele njene izjave u kojima reditelja filma Michaela Baya upoređuje s Hitlerom. 
 
Daily Mail piše kako je Bayu naređeno da se riješi Megan Fox – Znaš za tu stvar s Hitlerom. Steven (Spielberg) je naredio da je odmah otpustiš – rečeno je Bayu.
 
Spielberg je izvršni producent Transformers filmova, a seksi glumica zamijenjena je manekenkom Victoria's Secreta Rosie Hungtington-Whiteley u posljednjem izdanju serijala Transformers, nazvanom Transformers: Tama mjeseca.
 
Fox je dospjela u centar pažnje kada su prva dva nastavka Transformersa poharala svjetske kino-blagajne, a ona je proglašena za jednu od najseksipilnijih žena na svijetu.
Rosie Hungtington-Whiteley, nova zvijezda Transformersa
 
Drama između Baya i Foxove započela je 2009, kada je za London Wonderland Magazine rekla – Bay se na setu ponaša kao Hitler. Noćna je mora raditi s njim, no kad se makne sa seta, kada prestane režirati, na neki način uživam u njegovoj osobnosti, jer je jako čudan, tako bespomoćno čudan – ispričala je Megan Fox.
 
– Uopšte nema socijalnih vještina. Predivno ga je promatrati. Tako je nježan i ranjiv u pravom životu, a na setu je tiranin – dodala je Fox.
 
Bay je kasnije izjavio kako ga nisu pogodile usporedbe s Hitlerom. No, kolege sa seta nisu se složile sa 25-godišnjom glumicom, te su u otvorenom pismu, podržavajući redatelja, napisali – Doživjeli smo mučno iskustvo radeći sa "glupa kao kamen" glumicom Megan Fox na oba Transformers filma.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.