“Take That” prave pauzu zbog tenzija sa Robbiejem Williamsom

by | 29 Augusta, 2011
Britanska pop grupa "Take That" vjerovatno će napraviti pauzu poslije iscrpljujuće turneje "Progress Live" i zbog tenzija s Robbiejem Williamsom koji se nedavno ponovo priključio bendu.
"Sunday Mirror" tvrdi da su Howard Donald, Jason Orange i Mark Owen zaprijetili da će napustiti grupu zbog Villiamsa, a da ih je Gary Barlow ubijedio da ne odlaze i da o budućnosti raspravljaju pošto on na Božić završi obaveze u TV takmičenju "X Factor".
 
"U početku je bila bajka, sa Robbiejem koji se vratio, kad su ponovo bili petočlana grupa", ispričao je jedan izvor listu. Tenzije u "Take That" su, navodno, počele na dodjeli Brit nagrada u februaru kada je Robbie Williams, za koga se priča da sprema novi solo materijal, tražio privilegovano mjesto na bini.
 
"Bilo je problema", dodao je izvor. "Momci su znali da rad s Williamsom može da bude težak ali nisu shvatili koliko će morati da se mijenjaju da bi mu se prilagodili. Robbie može da bude sjajan i većinu vremena se šali i zabavlja, ali je trebalo da se malo više potrudi da se uklopi".
 
Predstavnik "Take That", međutim, tvrdi da su svi članovi u odličnim odnosima. "Sad su na zasluženoj pauzi i uzeli su odmor poslije turneje".

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.