Ćureće šnicle punjene sirom i mladim lukom

by | 23 Maja, 2018

Sastojci:

4 veće ćureće šnicle
100 g plavog sira
4 struka mladog luka
4 tanke šnite slanine
2 kašike ulja

Priprema:

Ćuretinu operite, prosušite, pa je između dvije providne folije stanjite malo tučkom za meso.

Na istanjene šnicle stavite izmrvljeni plavi sir, pospite mladi luk preko sira, pa ih pažljivo zavite u rolnice. Osigurajte rolnice čačkalicama.

Oko njih obavite slaninu i propržite ih nekoliko minuta u tavi. Premjestite zatim šnicle u vatrostalnu činiju i zapecite oko 20 minuta.

Poslužite toplo uz kuhanu rižu i sezonsku salatu.

Izvor: Pošalji recept

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.