Posna kukuruz salata

by | 4 Jula, 2013

Sastojci:

  • 500 g kukuruza šećerca
  • 1 struk praziluka
  • 150 g tunjevine iz konzerve
  • 250 g posnog majoneza
  • mješavina začina, so

Priprema:

1. Kukuruz šećerac obariti u slanoj vodi pa ga ocijediti od suvišne tečnosti.
2. Praziluk očistiti i isjeći na kockice.
3. Tunjevinu izvaditi iz konzerve i ocijediti od suvišne masnoće.
4. U odgovarajućoj posudi sjediniti kukuruz šećerac, tunjevinu i praziluk. Dodati posni majonez i začine po ukusu te polako promiješati da se dobije ujednačena smjesa.

Izvor: Dobra hrana

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.