Vodimo vas na premijeru: “G.I. Joe 2: Odmazda” 3D u Multipleksu Palas Banjaluka

by | 28 Marta, 2013

Portal ljepotaizdravlje.ba i Multipleks Palas poklanjaju vam ulaznice za premijeru filma “G.I. Joe: Odmazda” 3D. Film možete pogledati danas (28. mart) u terminu od 17.45 časova, a nagrađujemo dvije čitateljice/čitatelja sa po dvije ulaznice.

U nastavku filma iz 2009. godine “G.I. Joe: Uspon Kobre”, koji je zaradio preko 300 miliona dolara na svjetskim blagajnama, G.I. Joe vojnici se bore ne samo sa smrtnim neprijateljem Kobrom, već su primorani da se odbrane i od napada iz same vlade koji predstavljaju prijetnju po njihovo postojanje.

Producent Lorenzo di Bonaventura, koji je imao udjela u nekim od najuspješnijih filmskih franšiza, poput milijarderske franšize “Transformersi”, smatrao je da je kraj prvog filma ostavio otvorena vrata da se G.I. Joe svijet dublje istraži.

Kad su počeli da razmišljaju o nastavku, filmadžije su željele da se nadovežu na najbolje elemente i priču iz prvog filma i da to prenesu u drugi dio, dok će u isto vrijeme stvarati novi identitet i osjećaj. To je otvorilo mogućnost i da se uvedu novi likovi iz bogate G.I. Joe mitologije u ovu franšizu.

Uloge tumače: Channing Tatum, Bruce Willis, Dwayne Johnson i drugi, a od danas film “G.I. Joe: Odmazda” stiže i na redovni repertoar Multipleksa Palas i biće prikazivan u terminima: 15.30, 17.45, 20 i 22.15 sati.

Napomena: U nagradnoj igri mogu učestvovati članice i članovi naše Facebook stranice. Ukoliko to još niste postali, učinite to. Osobe koje ostave komentare konkurišu za nagradne ulaznice.

[youtube mKNpy-tGwxE?]

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.