POKLON: Trinaesti nastavak kolekcije “Prvi put s Peppom” – “Peppin sportski dan” je u prodaji

by | 30 Juna, 2022
poklon peppin sportski dan

Trinaesti nastavak kolekcije “Prvi put s Peppom” – “Peppin sportski dan” je u prodaji, a mi vam poklanjamo dva primjerka!

Zabavne i poučne slikovnice o prvim dječjim iskustvima

Prva dječja sportska takmičenja mogu biti veoma izazovna. Kako motivisati dijete da učestvuje, objasniti da je važno učestvovati i da neće uvijek pobijediti?

LJ&Z i Tropik svake sedmice pokloniće – jedan ćirilični i jedan latinični primjerak za najsretniju/eg od vas. Više o tome čitajte na kraju teksta!

Peppa i njeni drugari prošli su kroz slično iskustvo na sportskom danu u vrtiću. Bilo je raznih sportskih disciplina u kojima Peppa i George nisu pobijedili. Ipak, na samom kraju je bilo navlačenje konopca, a ko će biti bolji saznaćete u ovoj slikovnici. Vjerujemo da će vam pomoći da ovu temu što bolje obradite sa vašim djetetom.

Peppin sportski dan

Kolekcija Prvi put s Peppom probudila je veliko interesovanje kako djece, tako i roditelja. Poučne slikovnice o Peppinom prvom iskustvu kod zubara, na izletu s vrtićem, u lunaparku s roditeljima i u drugim svakodnevnim situacijama pronađite svakog četvrtka u prodaji!

Propuštene naslove možete naručiti na www.tropik.ba, sa mogućnošću dostave u cijeloj BiH.

KAKO DO POKLONA?

Jedan primjerak knjige “Peppin sportski dan” možete da osvojite i vi. Lajkujte ovu objavu, a u komentaru tagujte nekoga kome biste poklonili ovu divnu knjigu i obavezno podijelite objavu na vašem facebook profilu, javno!

Dobitnice/ke će izabrati redakcija!

ljepotaizdravlje.ba

PROMO