POKLON: Četrnaesti nastavak kolekcije “Prvi put s Peppom” – “Peppin vrtićki sajam” je u prodaji

by | 8 Jula, 2022
Peppin vrticki sajam

Četrnaesti nastavak kolekcije “Prvi put s Peppom” – “Peppin vrtićki sajam” je u prodaji, a mi vam poklanjamo dva primjerka!

Zabavne i poučne slikovnice o prvim dječjim iskustvima

U kolekciji priča o različitim svakodnevnim situacijama u životu djece našla se i ova u kojoj djeca organizuju prodajni sajam u vrtiću kako bi sakupili novac za popravku krova koji prokišnjava.

LJ&Z i Tropik svake sedmice pokloniće – jedan ćirilični i jedan latinični primjerak za najsretniju/eg od vas. Više o tome čitajte na kraju teksta!

Na sajmu su se prodavali antikviteti, baloni, a bilo je tu i crtanja po licu i sretno burence! Suština je da svako može da pomogne, a da kada se udružimo oko jednog cilja može mnogo toga da se postigne. Važna lekcija za djecu, a lijepo podsjećanje za odrasle.

Kolekcija Prvi put s Peppom probudila je veliko interesovanje kako djece, tako i roditelja. Poučne slikovnice o Peppinom prvom iskustvu kod zubara, na izletu s vrtićem, u lunaparku s roditeljima i u drugim svakodnevnim situacijama pronađite svakog četvrtka u prodaji!

Propuštene naslove možete naručiti na www.tropik.ba, sa mogućnošću dostave u cijeloj BiH.

KAKO DO POKLONA?

Jedan primjerak knjige “Peppin vrtići sajam” možete da osvojite i vi. Lajkujte ovu objavu, a u komentaru tagujte nekoga kome biste poklonili ovu divnu knjigu i obavezno podijelite objavu na vašem facebook profilu, javno!

Dobitnice/ke će izabrati redakcija!

ljepotaizdravlje.ba

PROMO