Riblji specijalitet: Punjeni oslić

by | 19 Septembra, 2018

Sastojci: 

1 kg oslića
2 glavice crvnog luka
4 čena bijelog luka
200 g gljiva
1 veza peršunovog lista
so
biber

Priprema: 

Ribu posolite i pažljivo je zasijecite malo ispod kičme cijelom dužinom kako biste napravili džepić za punjenje.

Napravite smesu od sitno sjeckanog crvenog i bijelog luka, peršuna i prodinstanih gljiva. Posolite, pobiberite, a zatim tom smjesom napunite ribu.

Zatvorite ribu čačkalicama, premažite uljem i ispržite na vreloj tavi.

Izvor: superrecepti.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.