Party hrvatske redakcije BRAVACASA magazina okupio Crème de la Crème tamošnje scene…

by | 15 Novembra, 2018

Redakcija hrvatskog izdanja BRAVACASA magazina sinoć je u centru Zagreba u Orisu – kući arhitekture organizovala gala party koji su upotpunile i zvanice iz tamošnjeg javnog života i ljubitelji/ce ovog prestižnog italijanskog licencnog izdanja!

Nakon prošlogodišnje zabave u prekrasnoj galeriji Velvet, ove godine domaćini su se odlučili na poznatu Kuću arhitekture koja je savršeno odgovarala ideji da se organizuje nešto drugačije i nešto što se dosad u Zagrebu, ali i Hrvatskoj, nije vidjelo.

S obzirom na to da je prošlogodišnja BRAVACASA zabava pokazala nevjerojatan uspjeh, ne čudi kako su očekivanja gostiju bila visoka.

U suradnji s Cvit Happens timom, BRAVACASA je gostima omogućila fotografisanje i uživanje u vlastitom zimskom vrtu, u zatvorenom prostoru. Nevjerovatan zimski vrt koji je građen dva dana, prvo studijski, potom u Orisu, oduševio je sve prisutne koji nisu propustili priliku da naprave fotografiju u prekrasnom vrtu i objave je pod hashtagovima @bravacasahrvatska @cvit.happens #bravacasahrvatska #bravacasa #cvithappens.

Sinoćnja zabava na kojoj su se okupili brojni klijenti i prijatelji časopisa i nama poznate ličnosti poput Tihane Harapin Zalepugin, Andree Andrassy, Ines Prendil, Mirjane Mikulec, Mirana Kurspahića, Morane Saračević i Martine Čičko Karapetrić (BOUDOIR), Diane Viljevac, Ive Viljevac, Lane Klingor Mihić, Nenada Korkuta…

Svi gosti kući su otišli uz prekrasne poklone!

[smart-grid]

[/smart-grid]

 

Priredio: S. Vujanović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.