Sa LJ&Z na premijeru: “Grozan ja 2” 3D u Multipleksu Palas Banjaluka

by | 26 Septembra, 2013

Portal ljepotaizdravlje.ba i Multipleks Palas poklanjaju vam ulaznice za premijeru filma “Grozan ja 2” 3D. Film možete pogledati danas (26. septembar) u 18 sati, a nagrađujemo dvije čitateljice/čitatelja sa po dvije ulaznice.

f1

Svjetski blockbuster “Grozan ja!” studija Universal i Illumination Entertainment, oduševio je publiku cijelog svijeta 2010. godine, zaradio 540 miliona dolara i postao 10. najveći animirani film u američkoj istoriji.

Ove godine, spremite se za drugi dio i nastavak ludila koje prave malci. Ovo je nova otkačena avantura u kojoj se vraćaju “bivši” super žločinac Gru, njegove djevojčice i nepredvidivi malci kao i gomila novih otkačenih likova.

Film “Grozan ja 2” 3D od danas je na repertoaru Palasa i prikazuje se u terminima: 16, 18 i 19.30 sati, a dodatni termini vikendom su u 12 i 14 sati.

[youtube yM9sKpQOuEw?]

Napomena: U nagradnoj igri mogu učestvovati članice i članovi naše Facebook stranice. Ukoliko to još niste postali, učinite to. Osobe koje ostave komentare konkurišu za nagradne ulaznice.