Goldea, luksuz se zove imenom tvojim

by | 28 Oktobra, 2015

Sasvim nova, drugačija, bolja…Najluksuznija dosada…Bvlgari predstavlja najveći novitet ikada: Goldea-preporuka božanstava. Inspirirsana izlaskom sunca, zlatom, drevnim Egiptom, piramidama, Goldea obećava da će postati ikona ženskog mirisa današnje civilizacije.

DSC_0009

Goldea je definitivno oduševila sve prisutne na premijernom predstavljanju u parfimeriji Plaza koja je u čast mirisa božanstva bila dekorisana u zlatnim i pješčanim tonovima, te svakim detaljem asocirala na raskošne ljepote Egipta i mistične Kleopatre. Tom prilikom je divna sopranistica Opere narodnog pozorišta Aida Čorbadžić u svom stilu izvela zanimljiv performans, te sve prisutne oduševila svojom energijom i dostojanstvenošću.

DSC_0037

DSC_0091

Kompozicija mirisa Goldea je orijentalno – cvjetna, odvažna i naglašeno mošusna, a kreirao ju je slavni Alberto Morillas. Započinje notama kristalnog mošusa, cvijeta narandže, maline i bergamota. Srce uključuje zlatni mošus, ylang-ylang i jasmin, a u bazi su smješteni akordi baršunastog mošusa, ambera, pačulija i egipatskog papirusa.
Prelijepa manekenka Isabeli Fontana je lice koje je utjelovilo Goldeu, dok je iza objektiva na kreiranju vizuala stajao poznati dvojac Mert Alas i Marcus Piggott.

goldea_01

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.