Pet savjeta za savršen izgled i nakon treninga

by | 7 Januara, 2016

Možete izgledati potpuno nevjerovatno poslije napornog treninga i niko neće posumnjati da ste upravo natopljeni znojem. Evo pet savjeta kako da izgledate odlično i nakon izlaska iz teretane:

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

1. Hladan tuš

Možda će zvučati zastrašujuće, ali hladna voda je nevjerovatno dobra za vašu cirkulaciju. Hladna voda će takođe pomoći da smirite svoju kožu i zatvorite pore.

2. Sjaj poslije treninga nosite s ponosom

Nakon što ste se dobro preznojili u teretani vaša koža će imati svjetliju i sjajniju boju. Neka vaša sjajna koža bude u centru pažnje i izgleda što je prirodnije moguće.

3. Popravite izgled obrva

Popunite svoje obrve olovkom i podesite ih pomoću gela za obrve. Ako želite da izgledate posebno lijepo, dodajte malo neutralne sjenke za oči preko kapka, za dodavanje definicije.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

4. Njegovane usne

Izlazak iz žestoke teretane na hladan vazduh može biti razoran za vaše usne. Izbjegavajte da vaše usne budu suve i ispucale i nanesite balzam prije i poslije vežbanja.

5. Dodajte malo volumena vašoj kosi

Ako pokušavate da zadržite svoju kosu punu volumena tokom treninga, napravite dvije punđe, jednu na vrhu glave i jednu na potiljku. Tako ćete zadržati volumen kose dok vježbate. Možete dodati malo suvog šampona za dodatnu teksturu.

Želite da zadržite vašu kosu glatkom i ravnom? Zavežite kosu unazad u labav niski rep tokom vježbanja.

Najvažnije od svega je da se tijelo stalno hidrira. Voda je kao magični eliksir za vašu kožu. Što je više pijete, vaša koža će biti bolja.

Izvor: Ženski portal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.