Ladies Night: Druženje u ljetnom ritmu

by | 24 Juna, 2016

Početak ljeta obilježili smo već tradicionalnim druženjem u Cinema Cityju, koji je i ovog puta bio ispunjen do posljednjeg mjesta. Osvježavajuća pića, ugodna atmosfera, vesela lica naših prelijepih gošći, lagani ljetni povjetarac na predivnoj terasi Cinema Cityja – to nam je bilo i više nego dovoljno da zajednički zaokružimo još jedno Ladies Night druženje prije ljetne pauze.

1

Uz odličan filmski hit “Tu sam pred tobom” i druženje sa ženama svih generacija i profila ispratili smo posljednje Ladies Night druženje prije dvomjesečne ljetne pauze.

11 8

Naše junsko izdanje bilo je u potpunosti posvećeno ljepšim danima koji dolaze, te smo se potrudili da svim gošćama, uz ugodna iznenađenja i mnoštvo poklona, priredimo i opušteno druženje koje će pamtiti.

7 6 5

U prilog tome išao je i odličan filmski hit “Tu sam pred tobom”, o sudbinama dvoje ljudi i emotivnim stanjima koja su ih spojila i povela na avanturu života. Emotivan film na licima mnogih prisutnih izazvao je istovremeno osjećaj tuge i sreće, ali i pozitivne komentare.

4 3 2

Druženje su dodatno uljepšali i super ljetni pokloni ekskluzivnog partnera kozmetičkog branda Kozmetika Afrodita, kao i iznenađenja ostalih naših prijatelja, među kojima su ovog puta bili Tosama, Ventura Travel Agency i Pago. Za vrhunsku uslugu i osmijehe na licima i ovog puta su bili zaduženi “zlatni momci” Cinema Cityja, kojima se zahvaljujemo.

12

Kao i do sada, i ovog puta smo ulaznicama nagradili tri sretne čitateljke koje su nam rado dale svoje komentare na druženje:

16

Ina Kasumović: Jako mi se dopada, jako ste inovativni, uvijek imate divna iznenađenja za dame i program se razlikuje iz mjeseca u mjesec, što je za svaku pohvalu. Dopada mi se opušteno druženje uz dobar odabir filmova, puno smijeha i pozitivne energije.

15

Lana Haljković: Jako je lijepo što uopšte postoji ovakav event, na kojem je najljepši dio upravo druženje, komunikacija, nasmijana lica i jedna vedra i lijepa atmosfera, kojoj ne nedostaje apsolutno ništa.

14

Indira Grahić: Ladies night je izuzetno dobro osmišljen event, to je noć koja je posvećena ženama, a upravo takvih druženja nedostaje u Sarajevu. Što se tiče samog druženja, mislim da je organizacija na visokom nivou i zaista se radujem što sam dobila priliku da i ja budem dio te vaše priče.

13

FOTO: PR

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.