Horoskop i flert: Kako napraviti savršen prvi korak

by | 26 Oktobra, 2023

Otkrijte tajno oružje s kojim ćete dobiti ono što želite

Kada je flert u pitanju, svaki horoskopski znak to radi na različit način. No, vaš stil se neće svidjeti baš svim ostalim znakovima. Provjerite kod koga će vaš način flertovanja uspjeti, a kod koga možda neće.

Ovan

Vi ovnovi možete biti hrabri, pa zašto onda niste? Izravno i jasno pokrenite razgovor. Možda uz kompliment?

Bik

Bikovi su gurmani – pa šta je onda savršena tema za prvi razgovor? Hrana! Također dobar savjet za prvi dejt: odlazak u gurmanski restoran.

Blizanci

Vaše tajno oružje je humor. Započnite razgovor s nečim zabavnim. Uostalom, većina samaca kaže: humor je vrlo važan u vezi.

Rak

Budite iskreni! Nemojte skrivati svoju osjetljivost i budite vrlo otvoreni u vezi s tim. Iskrena razmjena je najbolji prvi korak.

Lav

Podcrtajte svoje samopouzdanje svojom ljubavlju prema zabavi i umjetnosti. Je li partner po vašem izboru stavio omiljenu seriju u svoj profil? Svakako provjerite!

Djevica

Budite iskreni prema sebi! Pregledajte profil muškarca s kojim ćete izići, potražite svaki detalj i analizirajte ga. Informacije će pomoći u neobaveznim razgovorima.

Vaga

Odvažite se biti romantični. S puno hrabrosti otvorite svoje srce i pokažite otvoreno zanimanje za osobu po svom izboru.

Škorpija

Sve, samo ne obično! Izbjegavajte neobavezne razgovore i pridružite se razgovoru uz smiješnu igru pitanja i odgovora.

Strijelac

Volite avanture i otkrića. Obavezno obratite pažnju na fotke u njegovom profilu. Snimke iz egzotične zemlje? Svakako postavite pitanja o tome!

Jarac

Budite vrlo otvorena u pogledu svojih vrijednosti i ciljeva. Ne bi trebala više gubiti vrijeme. Prava osoba će to cijeniti.

Vodolija

Volite neobične stvari! Ne skrivajte ovu stranu sebe. Namjerno se bavite specifičnim temama.

Ribe

Vjerujte u sudbinu. Pustite da vas duhovnost vodi i prepustite malo kontrole. Ponekad to čini čuda!

Jede vam se slatko? Horoskop otkriva koji je vaš idealan desert

 

ljepotaizdravlje.ba

iStock via Getty