Mjesečni horoskop za avgust 2022.

by | 4 Augusta, 2022

ŠTA OVAJ MJESEC DONOSI LAVOVIMA?
Posao: Mogući su sukobi s autoritetima, ali i napredovanje. Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, i tu su izvjesna neslaganja, a slobodni Lavovi zanimaju se za dobro pozicioniranu osobu. Zdravlje: Opasnost od povreda.

Lavovi su kraljevi scene i centra pažnje, a s obzirom na to da ovim horoskopskim znakom vlada Sunce – vrlo je teško da ostanete neprimijećeni. Osobe rođene u ovom znaku važe za magnetične, ali i dominantne. Rođeni ste lideri. Lavovi su često na visokim pozicijama, a takođe se nađu i u privatnom biznisu, u ulozi vlasnika. Potpuno vam je prirodno da budete u centru dešavanja, da ste vidljivi, i zato jedan pravi Lav nikada neće morati da se trudi da privlači poglede okoline. Vi znate da ste primijećeni. Lav nikada neće dozvoliti ni da se pored njega neko osjeća manje vrijedno ili poštovano, naprotiv. Kad sretnete nekog ko je rođen u ovom znaku i ako pomislite kako se ne nameće po svaku cijenu, onda znajte da pred sobom imate tipičnog, velikodušnog i srčanog predstavnika znaka koji se neće ustezati da pokaže svoju snagu i moć, ako je to potrebno. Odličan ste autoritet, zaštitnički nastrojeni, ali se, ipak, zna i ko je glavni. Kao partner veoma ste posvećeni, kad se jednom za nekoga odlučite, ali ste i posesivni – pa nije iznenađujuće da burno odreagujete ako je ugroženo ono što smatrate da je vaše. Na polju zdravlja, slabe tačke su vam srce i kičma, pa o tome treba povesti više računa.

DJEVICA
24. 8 – 23. 9.
Posao: Zalažete se za svoje stavove, što može biti uzrok sukoba sa saradnicima i nadređenima. Ljubav: Odnos s voljenom osobom je stabilan. Slobodne Djevice su fokusirane na posao. Zdravlje: Solidno.

VAGA
24. 9 – 23. 10.
Posao: Rješavate veoma opterećujuće obaveze. Moguće su i pozajmice. Ljubav: Odnos s partnerom je burniji nego inače. Slobodnim Vagama slijedi strastvena avanutura. Zdravlje: Organi za reprodukciju su vam osjetljivi.

ŠKORPIJA
24. 10 – 22. 11.
Posao: Bićete izazivani da uđete u sukobe. Očekuju vas novi poslovni projekti, ali i prekidi nekih partnerstava. Ljubav: Mogući su sukobi i s voljenom osobom. Slobodne Škorpije su na meti udvarača. Zdravlje: U redu.

STRIJELAC
23. 11 – 21. 12.
Posao: Svu energiju ulažete u posao. Odnos s kolegama može biti napet. Ljubav: Posvetite više pažnje partneru. Ako ste slobodni, zanimaće vas osoba koju poznajete preko posla. Zdravlje: Mogući upalni procesi.

JARAC
22. 12 – 20. 1.
Posao: Dobar aspekt planete akcije na vaš znak omogućiće brzu realizaciju planova, kao i započinjanje novih projekata. Moguć veći trošak. Ljubav: Odnos s voljenom osobom je „naelelektrisan”. Ako ste slobodni, moguć ulazak u vezu. Zdravlje: U redu.

VODOLIJA
21. 1 – 19. 2.
Posao: Fokusirate se na porodična pitanja. Mogući su sukobi. Ljubav: Odnos s voljenom osobom je nestabilan. Ako ste slobodni, smiješi vam se nova emotivna priča. Zdravlje: Premoreni ste.

RIBE
20. 2 – 20. 3.
Posao: Izuzetno ste aktivni, ali i komunikativni. Pazite da ne budete shvaćeni na pogrešan način. Ljubav: Odnos s partnerom je stabilan. Ako ste slobodni, za vas se zanima osoba iz komšiluka. Zdravlje: Dobro.

OVAN
21. 3 – 20. 4.
Posao: Finansije su u prvom planu – veoma ste motivisani za rad. Ljubav: Odnos s partnerom je stabilan. Slobodni Ovnovi flertuju s nekoliko godina mlađom osobom. Zdravlje: Stabilno.

BIK
21. 4 – 20. 5.
Posao: Entuzijastično ulazite u novi poslovni projekat. Izbjegavajte rasprave. Ljubav: Voljena osoba traži malo više pažnje. Ako ste slobodni, pravite prvi korak prema osobi iz svoje blizine. Zdravlje: Moguće su povrede.

BLIZANCI
21. 5 – 21. 6.
Posao: Nervozni ste i to će se odraziti na vašu produktivnost. Fokusirajte se samo na rad. Ljubav: Nemojte izazivati sukobe s voljenom osobom. Slobodni Blizanci ulaze u tajnu romansu. Zdravlje: Nesanica i nervoza.

RAK
22. 6 – 22. 7.
Posao: Radite na svojim planovima koji se polako, ali sigurno, realizuju. Sukob s kolegama. Ljubav: Odnos s partnerom je stabilan. Slobodni Rakovi se zanimaju za jednog od prijatelja. Zdravlje: Stabilno


ljepotaizdravlje.ba

Alexander Dorofeev/iStock via Getty Images Plus