Mjesečni horoskop za novembar 2021: Povoljni aspekti planeta

by | 4 Novembra, 2021
horoskop za novembar 2021

Mjesečni horoskop za novembar 2021. Blizancima na ljubavnom planu donosi sukobe, dok Vage polako vraćaju harmoniju u svoj ljubavni odnos.

Mjesečni horoskop za novembar 2021.

Ovan

Alexas_Fotos / 21582 images via Pexels

Dragi Ovnovi, vaša energija će tokom narednih nekoliko sedmica biti usmjerena isključivo na rješavanje kriza sa kojima ste se suočavali tokom prethodnih nekoliko mjeseci i ovo će za vas biti jedan naporniji period, ali ćete iz svega toga izaći kao pobjednici. Ukoliko ste u vezi ili u braku odnos sa partnerom trpi zbog partnerove brige za finansije, a pojavljuju se i veći troškovi. Slobodni pripadnici vašeg znaka su na pragu strastvene avanture koja je kratkog daha. Na polju zdravlja izbjegavajte hirurške intervencije. Moguć problem s urinarnim traktom.

Bik

Alexas_Fotos / 21582 images via Pexels

Dragi Bikovi, tokom novembra vaše polje međuljudskih odnosa je izuzetno aktivno i veliki broj pripadnika vašeg znaka će odlučiti da prekine saradnju sa određenim saradnicima, ali su na vidiku i nove poslovne ponude. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je napet, skloni ste provokacijama, kao i suprotna strana, zato se kontrolišite, prvenstveno u komunikaciji. Slobodni pripadnici vašeg znaka su na meti udvaranja dvije osobe koje su veoma misteriozne i nijedna neće odustati. Mjesečni horoskop za novembar 2021. Vam savjetuje da povedete računa o ishrani.

Blizanci

Alexas_Fotos / 21582 images via Pexels

Dragi Blizanci, veoma ste motivisani kada je posao u pitanju, međutim vaš energija se neće poklapati sa ostatkom kolektiva i saradnika pa su mogući sukobi ozbiljnih razmjera. Ipak, ne odustajte od svojih planova. Ukoliko ste u vezi ili u braku, maksimalno ste posvećeni poslu pa zbog toga da postavljate partnera koji će negodovati i distanicrati se. Slobodni pripadnici vašeg znaka će preko posla upoznati interesantnu osobu, ali se raspitajte o emotivnom statusu iste. Povedite računa o imunitetu, a moguće su i povrede.

Rak

Alexas_Fotos / 21582 images via Pexels

Dragi Rakovi, povoljni aspekti planeta u vodenim znacima će vam omogućiti da u narednih trideset dana sprovedete u djelo ono što ste zacrtali. S druge strane, ovo je period u kojem ćete se ipak malo rasteretiti i riješiti nekih poteškoća. Ukoliko ste u vezi ili u braku,  stabilizujete odnos sa voljenom osobom a slobodni pripadnici vašeg znaka će zablistati u očima jedne uticajne osobe. Zdravlje je stabilno.

Lav

Alexas_Fotos / 21582 images via Pexels

Dragi Lavovi, tokom narednih dana obratite pažnju na odnos sa kolegama, a posebno sa autoritetima, zbog toga što će dolaziti do sukoba usljed nametanja ličnih stavova s obje strane. Takođe, mnogi Lavovi sada razmišljaju o odnosima u okviru porodice. Ukoliko ste u vezi ili u braku napeto je u zajednici u kojoj se nalazite jer će partner ugroziti vas autoritet.  Slobodni pripadnici vašeg znaka razmišljaju da okrenu novi list na polju ljubavi, pa će napraviti prvi korak prema osobi koja ih interesuje. Povedite računa kostima i kičmi.

Djevica

Alexas_Fotos / 21582 images via Pexels

Drage Djevice, pred vama je period velike mentalne aktivnosti, ali i napetosti, koju možete usmjeriti na pravilan način, ukoliko se maksimalno posvetite radu, ali i sticanju novog znanja. Vaš sarkazam može ugroziti neke relacije. Zauzeti pripadnici vašeg znaka su u veoma harmoničnom odnosu sa voljenom osobom, posebno zbog toga što će planeta ljubavi biti u vašem prirodnom polju ljubavi. Slobodni pripadnici vašeg znaka na mjestima zabave mogu upoznati interesantnu osobu sa razlikom u godinama. Zdravlje je stabilno.

Pročitajte i… Šta nam donosi sezona Škorpije?

Vaga

Alexas_Fotos / 21582 images via Pexels

Drage Vage, pred vama je mjesec u kojem ćete se najviše posvetiti polju finansija, bićete izloženi većim troškovima, ali bićete motivisani da popravite stanje na vašem računu. Zauzeti pripadnici vašeg znaka vraćaju harmoniju u odnosu sa voljenom osobom, što će vratiti vaš unutrašnji mir. Slobodni pripadnici vašeg znaka pokazuju interesovanju za jednu mlađu osobu i upuštaju se u flert sa njom. Mjesečni horoskop za novembar 2021. Vam savjetuje da povedete računa o ishrani i da izbjegavate začinjenu hranu.

Škorpija

Alexas_Fotos / 21582 images via Pexels

Drage Škorpije, u narednih nekoliko sedmica ćete zablistati u u očima saradnika, autoriteta i  generalno okoline. Pred vama je mjesec u kojem dobijate nagradu za uložen trud. Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom sada trpi zbog toga što ćete biti skloni provokacijama i konfliktima. Slobodni pripadnici vašeg znaka odlučuju da okrenu novi list i odustaju od osobe za koju su se dugo interesovali. Moguće povrede.

Strijelac

Alexas_Fotos / 21582 images via Pexels

Dragi Strijelčevi, potrudite se da svoju energiju maksimalno uložite u posao, zbog toga što ćete biti veoma napeti, a u vama će se javiti i strahovi da vam neko radi iza leđa. Takođe, bićete primorani da se izborite za svoj status u okviru radnog kolektiva. Zauzeti pripadnici vašeg znaka svoju nervozu prenose na voljenu osobu i to će biti uzrok rasprava. Slobodni pripadnici vašeg znaka su na pragu tajne romanse koja ima potencijal trajanja, sa osobom koja nije iz vašeg mjesta. Zdravlje je stabilno ali ste izloženi nesanici.

Jarac

Alexas_Fotos / 21582 images via Pexels

Dragi Jarčevi, novembar mjesec donosi veoma lijepe vijesti kada je vaša poslovna situacija u  pitanju. Planeta harmonije će biti u vašem znaku od petog novembra, pa ćete dobiti nekoliko  novih poslovnih ponuda ili ćete realizovati tekuće planove. Zauzeti pripadnici vašeg znaka  harmonizuju odnos sa voljenom osobom, a oni koji su slobodni, sa planetom ljubavi u prvom polju zrače posebnom energijom i imaju priliku da promijene svoj emotivni status. Povedi računa o ishrani, posebno o unosu pa slatkiša u organizam.

Vodolija

Alexas_Fotos / 21582 images via Pexels

Drage Vodolije, napet aspekt Marsa na vaš horoskopski znak će vas motivisati kada je posao u pitanju, ali je preporuka da budete strpljivi i da ne odustajte od postavljenih ciljeva, jer ćete nailaziti na prepreke ciljeva. Izbjegavajte konfrontacije s nadređenima. Ukoliko ste zauzeti, odnos sa partnerom je napet jer će vam biti potrebno više slobode, a voljena osoba to neće razumjeti. Slobodni pripadnici vašeg znaka će se zainteresovati za jednog od prijatelja, međutim vaše interesovanje će biti kratkog daha. Povedite računa o fizičkoj aktivnosti i ne izlažite se velikim naporima.

Ribe

Alexas_Fotos / 21582 images via Pexels

Drage Ribe, ovo je mjesec koji će vam donijeti veoma lijepe vijesti kada je posao u pitanju. Uloženi trud će se isplatiti, ali je ovo jedna mirnija faza, u kojoj pravite nove poslovne planove. Obratite pažnju na troškove. Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa voljenom osobom je stabilan, a vi ćete se potruditi da ujedno pojačate strasti između vas. Slobodni pripadnici vašeg znaka imati priliku da promijene emotivni status kroz jedno prijateljsko druženje. Zdravlje je stabilno.

Piše: Helena Cupać
Instagram: @astrolog.helena.cupac

Tekst originalno objavljen na www.lepotaizdravlje.rs

ljepotaizdravlje.ba

Vlada Karapovich via Pexels

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.