Horoskop: Retrogradni Merkur kreće 10. maja – šta nam donosi?

by | 5 Maja, 2022
retrogradni merkur kreće 10 maja

Retrogradni Merkur kreće 10. maja i sigurno se pitate šta nam donosi? U nastavku saznajte šta svaki od horoskopskih znakova može da očekuje sve do 3. juna!

10. maja Merkur započinje svoju retrogradnu putanju i to će trajati do 3. juna. Pravo je vrijeme da se vratimo na neke stare stvari i razmislimo o prošlosti. Potrebno je zastati i obratiti pažnju na poruke koje retrogradni Merkur u Blizancima pokušava da nam otkrije.

Retrogradni Merkur kreće 10. maja – šta nam donosi?

U nastavku saznajte kako će retroogradni hod Merkura uticati na vaš horoskopski znak…

Ovan

Ovo je vrijeme za razmišljanje. Dobro razmislite o tome kako ćete komunicirati s ljudima oko vas. Morate da naučite da slušate, a manje da upadate u konflikte. Ako treba da imate teške razgovore, pazite šta govorite. Najprije se uskladite s namjerom svog srca, a zatim dopustite da riječi poteku s ovog mjesta. Ako je moguće odgodite putovanja i eventualne selidbe.

Bik

Možda imate puno nedovršenih poslova koje morate da riješite. Ovaj retrogradni Merkur može vam skrenuti pažnju na stvari koje niste završili, a koje treba da riješite jednom zauvijek. Iako ovo može biti izazovno, osjetićete osećaj velikog dostignuća kada sve završite. Budite pažljivi kada su finansije u pitanju, pomno planirajte potrošnju.

Blizanci

Merkur je vaš vladar pa ćete uvijek osjećati njegove efekte. Vaš um je uvijek pun ideja, ali pod ovom energijom od vas se traži da usporite i razjasnite što stvarno želite. Ono što je za vas bila istina prije sedam, mjesec ili godinu dana, možda nije vaša istina danas. Usporite i prepustite se mirnijem toku.

Rak

Merkur može otkriti neke iznenađujuće informacije koje su duboko skrivene u vašoj podsvijesti ili od nekoga ko vam je blizak. Vaša će intuicija takođe biti izrazito pojačana tokom tog vremena, stoga vjerujte svim osjećanjima u stomaku. Razmislite o svom ljubavnom životu, možda je vreme za promjene.

Lav

Pod ovim retrogradnim Merkurom važno je da verujete svojim instinktima. Ako vam se učini kao da vam neke osobe pružaju lažne informacije, obratite pažnju. Budite oprezni i pokušajte da izbjegnete nagle reakcije. Pazite na ono što obećavate drugima ili na poslove i projekte koje treba da preuzmete, možda će vam to biti teže i napornije nego što ste mislili.

Djevica

Merkur je vaša vladajuća planeta, tako da ste uvijek usko povezani s njegovim retrogradnim kretanjem. Možda ćete morati da utvrdite svoje granice kada je u pitanju vaše radno  kruženje. Budite sigurni da su sva očekivanja jasno izražena. Ako morate da riješite sukob ili spor oko ugovora, budite strpljivi, ali držite se svog plana. Bolje se brinite o sebi, o svom tijelu i o svom mentalnom zdravlju.

Pročitajte i… Horoskopski znakovi čije je drugo ime arogancija

Vaga

Ovo je vrijeme da razmislite o svemu što ste naučili. Šta vas život pokušava naučiti? Provedite neko vrijeme u tišini pregledavajući sve univerzalne lekcije na kojima ste radili. Kakvi novi uvidi dolaze do vas? Dobro razmislite o svemu i posložite prioritete.

Škorpija

Obratite pažnju na svoje snove i tihi glas svoje podsvijesti tokom ovog retrogradnog Merkura. Možda ćete imati najviše koristi od pisanja dnevnika. Možda ćete se morati povući i ući duboko unutar sebe. Ovo mirno vrijeme razmišljanja i kontemplacije biće dobro za vašu dušu i pomoći će vam da odredite kako se zaista osjećate.

Strijelac

Možda ćete spoznati kako treba da reorganizujete stvari u svom životu. Nije vaš posao da popravljate nerede koje stvaraju drugi, ali možda ćete morati da učinite upravo to. Samo budite sigurni da postavite granice na putu. Nastupiće nagla promjena emocija, budite spremni na to.

Jarac

Nemojte zagristi više nego što možete da podnesete. Budite izbirljivi oko projekata koje odlučite da preuzmete u ovom trenutku, oni možda neće biti ono što ste očekivali. Ako imate bilo kakvih zdravstvenih problema s kojima se niste bavili, iskoristite ovu energiju da odvojite vrijeme za to. Vođenje brige o sebi pomoći će vam da ostanete prizemljeni. Pokušajte da izbjegnete sukobe i rasprave.

Vodolija

Možda ćete se morati ponovno osvrnuti na odnose iz prošlosti ili se pozabaviti obrascima za koje se čini da se ponavljaju u vašim odnosima. Ako se stara veza vrati u vaš život tokom tog vremena, u redu je da postavite granice i kažete ne, ali i da se zapitate šta je to što treba da naučite iz ovoga i nastavite dalje. Okrenite se sebi i vodite računa o svom duhovnom stanju.

Ribe

Pod ovom energijom retrogradnog Merkura, možda ćete morati da postavite granice ili ih pomjerite, posebno kada je riječ o osobama kojim ste okruženi. Ovaj period takođe može da istakne vašu životnu situaciju, stoga ako možete, izbjegavajte donošenje velikih odluka dok Merkur ponovno ne krene direktno. Kako ste osjetljivi, potrebno je da izdvojite dodatno vrijeme za sebe. Stavite sebe na prvo mjesto.

ljepotaizdravlje.ba/ehoroskop.net

lilartsy via Pexels

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.