Bonjour + dm: Upoznajte FEEL GOOD 2.0. Strong Edition majicu

by | 6 Septembra, 2021

Bonjour.ba i dm drogerie markt predstavili su nedavno FEEL GOOD majicu verzija 2.0 – a cilj projekta je podrška domaćim preduzetnicama!

– Talas pozitivne energije koju smo dobili nakon službenog predstavljanja FEEL GOOD majice lani, pokazala nam je da jedna sasvim obična, no istovremeno i jedna sasvim posebna majica može slaviti sve sjajne žene koje je nose, no i da njenom kupovinom možemo podržati razvoj i napredak bh. preduzetnica – kažu u bonjour.ba

Foto: Sanela Babić / bonjour.ba

Upravo su žene širom naše zemlje, koje iznova slave život i kreiraju ispunjenu svakodnevicu za sebe i svoje najmilije, bile inspiracija za novu FEEL GOOD priču koju je ove godine realizovana s dm-om i Fondacijom 787.

– Ova majica slavi one vrline koje možemo prepoznati u svakoj od nas. Majicu smo izradili, štampali i upakovali u BiH, u neodoljivo ružičasto pakovanje koje dokazuje da jedna majica i žena koja je nosi mogu mijenjati svijet – ističu autorice ovog projekta.

Majica je obogaćena ikonicom srca, kao mali ‘high five’ za sve korake koje ćete tek napraviti kako biste ostvarili sve svoje snove.

Foto: Sanela Babić / bonjour.ba

Izrađena je od najudobnijeg pamuka, nosiva je za šetnju gradom uz tenisice i blejzer, ali i posao, dok će uz šljokičastu suknju biti nosiva i u vašim malim, ali ujedno velikim posebnim momentima.

Pronaći ćete je u svim dm drogerie markt prodavnicama po cijeni od 14,95 KM, a njenom kupovinom donirate 3 KM za podršku bh. preduzetnicama.

I za kraj bonjour.ba poruka:

“Veselimo se zajedno slaviti fantastične žene u našoj svakodnevici i uz #FEELGOODmajica dijeliti priče o ženama koje mijenjaju svijet.”

***
Organizacija snimanja i produkcija: Bonjour.ba x dm drogerie markt Bosna i Hercegovina Kreativno vodstvo: Dijana Ćavar Modeli: Maja Buha & Albina Huskic Makeup: Ivana Brdar Styling: Emina Smaka Foto: Sanela Babić Grafički dizajn: Marija Perić Kamera: Marko Jovančić & Ervin Golubović Montaža, kolor korekcija i obrada grafike: Marko Jovančić

ljepotaizdravlje.ba

Sanela Babić / bonjour.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.