Dobro će nam doći: Savjeti za druženja nakon pandemije!

maj 10, 2021 Inspiriramo vas

Iako je pandemija još tu - manja druženja nisu isključena, a vjerujemo da ih svako od nas i treba!

Ako ste zimu proveli “u četiri zida”, lijepo vrijeme neka bude podsticaj za nova druženja s ljudima koje dugo niste vidjeli i koji vam nedostaju, ali i za učvršćivanje odnosa s najbližima i djecom.

Iako to ne podrazumijeva odlazak na koncerte ili u klubove, na vjenčanja i zabave, dobro osmišljene aktivnosti na otvorenom mogle bi to da zamijene i svide vam se.

#1 Degustacija vina i sira

Prostirka na travu, košara za piknik. Sunce, priroda i svjež vazduh. To bi mogao biti veliki podsticaj da organizujete malo druženja s najdražim ljudima. Ako tome dodate degustaciju vina, sireva ili nekih novih namirnica sreća je zagarantovana.

#2 Filmsko veče na otvorenom

S ljepšim vremenom, dolaze i toplije večeri. Zašto to ne iskoristiti i organizovati filmso veče na otvorenom? Skupite prijateljice i zajedno osmislite veče za pamćenje koju ćete sigurno uskoro htjeti da ponovite.

#3 Posjetite buvljak

Ako još niste spremni za posjetu shopping centrima, buvljak bi mogao biti dobra zamjena za dobru šetnju, razgledavanje i nove vidike.

#4 Planinarenje

O dobrobitima planinarenja ne treba puno pisati, a čak i ako ste početnik nema razloga da uz dobro društvo ne prošetate prirodom.

#5 Izlet s djecom

I djeca su zakinuta za puno toga tokom krize koju je dovela pandemija COVID-19 pa zato valja i njih uključiti i socijalizovati, a za to postoji bezbroj načina. Otiđite s njima na vožnju biciklom, istražite zajedno neke nove puteve u vašoj blizini kada šetate. Osmislite fizičke aktivnosti na otvorenom, a svakako ograničite vrijeme provedeno pred ekranima. Loptajte se, crtajte kredama, skupljajte kamenčiće, berite cvijeće.

ljepotaizdravlje.hr

Toa Hetfiba/Unsplash

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.