Cristiano Ronaldo: 12 miliona eura za diskreciju

by | 18 Juna, 2020

Zvijezda Real Madrida, a sada i Juventusa, nogometaš Cristiano Ronaldo prije deset godina postao je otac. Surogat majka rodila mu je sina Cristina Jr., a njeno ime je nepoznato javnosti. Portugalski mediji tada su pisali kako je nogometaš trudnici za diskreciju platio čak 12 miliona eura. 

Prije nego što mu je djevojka, španjolska manekenka Georgina Rodriguez rodila djevojčicu Alanu Martinu 2017. godine, o majkama djece CR7 nije se znalo baš ništa. Pet mjeseci prije nego što je upoznao atraktivnu brinetu, dobio je blizance Evu i Matea. I blizance je rodila, nagađa se, surogat majka.

S obzirom na to da je nogometaš stalno imao treninge i utakmice te je putovao zbog toga svugdje po svijetu, nije stalno mogao biti sa svojom djecom. Tada bi brigu o njima preuzele njegove sestre Alma i Liliana, majka Dolores, ali i dadilje. Kada je sa 25 godina postao otac, svima je obznanio da su roditeljska prava prebačena na njega i da majka zapravo neće imati nikakav kontakt s djetetom.

Oduvijek mu je bila želja imati djecu, a s obzirom da je bio finansijski potkovan, mogao je bez problema ostvariti svoj cilj. Samo je trebao pronaći žene koje bi bile spremne na umjetnu oplodnju, porođaj i potom odricanje od djeteta, što je, očito, uspio. Nogometaš se često na društvenim mrežama pohvali fotografijama i privatnim detaljima iz svakodnevice. Ističe da mu je najbolje kad vrijeme provodi okružen svojim mališanima i Georginom.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.