Pripreme za ljeto: Za povratak u formu dovoljno je 20 minuta svaki dan

jun 18, 2020 Fitness

S početkom lijepog vremena, budi se i savjest, kada je naše tijelo u pitanju, jer su izlozi već sada puni atraktivnih odjevnih kombinacija, koje biste sa uživanjem ponijeli, kada samo ne biste imale višak naslaga oko struka, nastalih tokom zime.

Tokom zime, gotovo svaka od nas poklekne pred iskušenjima u vidu hrane i svakodnevnog odmora, bez ikakve fizičke aktivnosti, što našem tijelu ne prija i ostavlja, ne baš privlačne posljedice na na kilažu. Sa druge strane, u trenutku kada pokušamo da se ponovo dovedemo u red, moraćemo da uložimo dvostruko više truda. Kada dođe lijepo vrijeme i na red napokon stignu sve one, toliko voljene odjevne kombinacije, svako naše “od ponedjeljka” biće vidljivo upravo na kritičnim dijelovima tijela, kao što su stomak i zadnjica.

Postizanje rezultata, kada su ove zone u pitanju, san je svakog od nas, ali je proces veoma dug i zahtijeva dosta uloženog truda i energije. Sa druge strane, veoma je važno da shvatite da se upornost uvijek isplati i da zaista ne treba da odustanete, ako je savršen struk ono što želite.

Svakodnevno odvojite 20 minuta za efikasan trening kod kuće, koji će podrazumijevati zahtjevne vježbe u vidu trbušnjaka, u kombinaciji sa vježbama koje će na najbolji način oblikovati vašu zadnjicu.

Kompletan trening, koji će vaše tijelo oblikovati pogledajte ovdje!

Izvor: lepotaizdravlje.rs/Foto: @koral

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.