Mischa Barton zbog poroka upala u teške finansijske probleme

by | 23 Septembra, 2020

Mlada i simpatična Marissa Cooper iz popularne serije ‘The O.C.’ bila je pozitivan lik kojeg su svi voljeli. Serija se emitirala do 2007. koja je bila i prelomna u životu mlade glumice Mische Barton koja je utjelovila lik Marisse. Mischa se odala porocima i potpuno se promijenila do toga da je prije nekoliko godina imala i ozbiljan nervni slom.    

Tokom snimanja serije ‘The O.C.’ Mischa se sprijateljila s Lindsay Lohan i Kelly Osbourne. Voljela je izlaziti i partijati pa je često punila i medijske stupce. U maju 2007. godine hospitalizirana je zbog miješanja tableta s alkoholom, a iste je godine i uhapšena jer je vozila automobil, a nije imala važeću vozačku dozvolu.

Godinu kasnije osuđena je na tri godine zatvora uslovno, morala je na predavanja o štetnosti alkohola te je morala platiti 2000 dolara kazne. Kasnije je u intervjuima isticala kako je u to vrijeme mislila da se od nje očekuje da partija, sve dok sama nije shvatila da to ne vodi ničemu dobrom. U junu 2009. intervenirali su njeni roditelji i agent jer su zaključili da Mischa nije sposobna odletjeti u New York na jedan događaj. Nakon sastanka s njima uzela je jake sedative te se ubrzo onesvijestila. Odvezli su je u bolnicu, a ondje je prijetila kako će počiniti samoubistvo. Doživjela je nervni slom pa je primljena u psihijatrijsku bolnicu.

Zbog lošeg životnog stila imala je i financijske probleme, a sve je započelo prije šest godina kada su tabloidi došli do podatka da je glumica u problemima jer nije platila hipoteku. Tužila je i vlastitu majku Nualu Barton, koja joj je svojevremeno bila menadžerica jer je zaključila da joj je uskraćivala platu te je otjerala iz vlastite kuće.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.