Nastavlja se agonija: Uz Ellen DeGeneres optužbe i za producenta njenog showa

by | 4 Augusta, 2020

Proslavljena televizijska voditeljica Ellen DeGeneres u posljednje je vrijeme na društvenim mrežama česta meta napada, a veliki dio korisnika koji joj zamjeraju neke postupke, tvrde kako su je ranije obožavali. Nakon brojnih istupa bivših kolega s posla, njen planetarno popularni show završio je pod internom istragom medijske kuće.

Ellen je zaposlenike navodno tretirala loše i ponižavala ih, a pojedini među njima naveli su u optužbama kako je čak dijelila otkaze i za opravdane izostanke poput bolesti ili odlaska na sahrane. WarnerMedia stoga je provela istragu emisije ‘The Ellen DeGeneres Show’, a oglasila se povodom svega konačno i voditeljica te se izvinila svim zaposlenicima koji su se tako osjećali.

I dok je Ellen navodno na rubu nakon kritika i razmišlja o završetku snimanja emisije, s još ozbiljnijim optužbama suočen je scenarist i izvršni producent njenog showa Kevin Leman, za kojeg je nekoliko bivših zaposlenika istaknulo kako ih je čak seksualno uznemiravao. Optužbe idu od neprimjerenog dodirivanja pa sve do direktnih ponuda i ucjena seksualnim odnosom.

– Počeo sam kao Ellenin lični asistent prije 17 godina i posvetio sam se karijeri i došao do mjesta na kojem sam danas. Iako je moj posao scenariste takav da smišljam šale i povremeno u njima pretjeram, užasnut sam time što je moj pokušaj humora nekog uvrijedio. Tokom cijelog svog rada na showu nijednom nisam prijavljen kadrovskoj i šokiran sam ovim malicioznim i zavaravajućim člankom – napisao je Leman u reakciji na seriju članaka objavljenih na BuzzFeedu, a u kojima biNastavlja se vši zaposlenici showa dijele svoja iskustva s rukovodstvom.

Izvor: 24sata.hr/Foto: Getty Images