Od Deda Mraza sam poželeo…

by | 6 Februara, 2011

Sve najbolje prvo sam poželio svima oko sebe, a onda i samom sebi. Prvenstveno zdravlja, da ljudi budu pošteni, sa čistim i dobrim namjerama. Da ne pomažu ako će odmoći i da razmisle prije nego nešto urade. Da se svaki dan nasmiju nečemu. Život je kratak da bismo bili tužni. Sretna Nova!
Fikret Hodžić, novinar i voditelj Hayat TV

Pošto sam pokrenuo nedavno svoj biznis, tačnije otvorio sam restoran, poželio sam da posao bude stabilan i da napreduje. Ipak, mislim da bi najveći poklon ove godine bilo proširenje porodice koje supruga i ja želimo. Nadam se da će nam se ova želja ispuniti.
Damir Topić, ugostitelj

Obzirom da sam student, moje želje se uglavnom svode na polaganje ispita bez većih problema. Takođe, malo više novca bi dobro došlo, a bilo bi lijepo i da se zaljubim ove godine. Naravno, uvijek želim i zdravlja, veselja i što manje problema.
Sanjin Imamović, student

Iako odavno ne vjerujem u Djeda Mraza ipak sam poželio da mi godina koja dolazi donese više lijepih trenutaka, a manje problema. Ne znam da li je to u Djeda Mrazovom domenu, ali bio bih sa takvim poklonom najzadovoljniji. Ako ne može to, neki neočekivani dobitak ili lijepo putovanje bi isto bilo super.
Duško Janjić, ekonomista

Kako u željama niko nije skroman tako nisam ni ja, pa sam poželio dobitak na lotu kako bih otplatio stan u komadu, a ne u narednih trideset godina. I da taj dobitak bude dovoljan i za auto i hrpu drugih stvari. Želja je uvijek mnogo, iako ne treba očajavati ako se ne ispune.
Dejan Petković, profesor

U novoj godini poželio sam sebi prije svega zdravlja, da položim sve ispite na fakultetu i – da nemam problema. 🙂 Naravno, tu je i želja za novim modnim angažmanima, po mogućnosti u Parizu, Londonu, Milanu…

Adis Topalović, Mister International BiH 2010.

U 2011. želim ljudima više mogućnosti, otvorenosti, prihvaćenosti. Sebi želim samo otvorena vrata u stvarima koje radim, u šta “upirem”, i vidljiv rezultat kao konačan cilj. Suština rada je u vidljivom rezultatu, ali to nije mjerilo po kojem se kod nas ocjenjuju stvari, pa želim da se i to promijeni. Više ljubavi, pozitivne energije. I da, mir u svijetu. 😉
Boris Glamočanin, akademski slikar