LJ&Z i Tropik poklanjaju: National Geographic Kids – Zašto moje tijelo ne izgleda kao tvoje?

by | 16 Marta, 2023

Iz izdavačke kuće Egmont stigla je nova kolekcija National Geographic Kids Zašto?

Druga knjiga nosi naziv Zašto moje tijelo ne izgleda kao tvoje?

Vjerovatno ste već do sada prelistali i pročitali prvu knjigu. Nadamo se da vam dopala i da ste u njoj počeli da otkrivate nevjerovatne odgovore, ali i da ste uživali u sjajnim fotografijama.

U drugoj knjizi bavili smo se zanimljivostima i činjenicama koje se tiču ljudskog tijela. Pa ćete tako dobiti odgovore na pitanja kao što su: zašto ne postoji moj dvojnik, zašto ne rastem čitavog života, zašto beba ima više kostiju od mene, zašto ne možemo da zagolicamo sami sebe…?

 

Nadamo se da smo ovih pitanjima zagolicali vašu radoznalost i da ćete sa uživanjem čitati i saznavati odgovore na mnoga pitanja. Kao i da će vas ova knjiga, ali i cijela edicija podstaći da tragate za odgovorima na pitanja u vezi sa našim tijelom i svijetom koji nas okružuje.

Ne postoje glupa pitanja! Ona mogu da budu neobična, smiješna, pomalo čudna, ali sva zaslužuju odgovor.

Kolekcija knjiga je namijenjena je prvenstveno djeci školskog uzrasta, ali smo sigurni da će se i mlađi radoznalci dobro zabaviti. Zanimljiva pitanja i još zanimljiviji odgovori podstaćiće djecu na razmišljanje itraženje odgovora, ali će sigurno zainteresovati i mnoge roditelje. Otkrijte zajedno mnoštvo zanimljivih tema.

Druga knjiga je u prodaji od 16. marta po cijeni od 7,90 KM.

Svakog četvrtka izlazi nova knjiga. Potražite je na kioscima i na mjestima na kojima se prodaje štampa. Ukoliko neku od knjiga propustite potražite je na sajtu www.tropik.ba.

Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije.

Kako do poklona?

Lj&Z i Tropik poklanjaju vam dva primjerka – jedan ćirilični i jedan latinični primjerak knjige “National Geographic Kids – Zašto moje tijelo ne izgleda kao tvoje?”

Sve što treba da uradite jeste da:

  • lajkate ovaj post
  • u komentaru odgovorite na pitanje Šta možemo otkriti u drugoj knjizi pod nazivom „Zašto moje tijelo ne izgleda kao tvoje?”
  • podijelite post javno na vašem Facebook profilu

Igramo se do srijede, 22.3. Dobitnice/i će biti izabrani metodom slučajnog izbora putem aplikacije!

 

ljepotaizdravlje.ba

ljepotaizdravlje.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.