Portonovi – mjesto hedonizma u kojem ćete uživati i van sezone!

by | 7 Oktobra, 2022

Kada zamišljamo idealan jesenji odmor prije početka užurbane svakodnevice, to izgleda otprilike ovako: primorje, mir, tišina, opuštanje i uživanje.

Ukoliko još ne date toplim danima da odu, onda pravac Portonovi jer na moru je uvijek ljeto. Početak jeseni je idealno vrijeme za obilazak mjesta koje smo možda zapostavili zbog odlaska na plažu i visokih temperatura ili jednostavno za uživanje u šetnji marinom.

Stoga, uplovite u jesenje početke (produženim) vikendom na morskoj destinaciji!

Na samom ulazu u Boku Kotorsku, u Herceg Novom, nalazi se luksuzni Portonovi resort. Na površini od 26 hektara, resort nudi 218 rezidencija na prodaju ili za iznajmljivanje, veličine od garsonjera, do četvorosobnih stanova i vila. Pored rezidencija, u okviru Portonovog nalazi se i marina, izgrađena po svjetskim standardima, koja može primiti do 238 plovila raznih veličina.

Najekskluzivnija Portonovi adresa pruža sofisticiranu ponudu apartmana na obali sa panoramskim pogledom na Bokokotorski zaliv. Ovo je jedna od najspektakularnijih evropskih obala, veličanstveno područje koje je čuveno po svojoj historiji, kulturi i prelijepoj prirodi.

Ovaj predio, prepun skrivenih primorskih uvala i okolnih starinskih sela zaklonjenih ogromnim krečnjačkim vrhovima, idealan je za sve koji su avanturističkog duha.

Ipak, nekada želite samo da ostanete u blizini svoga doma. I tada, Portonovi obezbjeđuje sve što vam je potrebno – od prodavnica i galerija do teretana, kao i wellness centra. Uz sve to na raspolaganju vam je i privatna plaža sa bijelim pijeskom, otvoreni bazeni i mirisni vrtovi.

Ono što daje posebnu draž ovom mjestu su Kotor i Perast, dva vjekovna grada koja predstavljaju interesantan i intrigantan spoj prošlosti i savremenog doba. Crkve iz davnih vremena stoje tik uz dinamične noćne klubove, dok natkrivene tržnice leže u hladu velikih i zubom vremena načetih palata. Čini se da se iza svakog ugla nalazi nešto novo, sa brojnim prodavnicama i restoranima koji čekaju da ih otkrijete.

Portonovi se harmonično uklapa u ovo područje koje je pod zaštitom UNESCO-a, kao dio svjetske baštine. Predstavlja savršenu polaznu tačku za istraživanje svega što Bokokotorski zaliv nudi, bez obzira na to da li idete pješke, brodom ili autom. I svako će ovdje, zasigurno, pronaći nešto za sebe!

Svaki dan možete kreirati drugačije uz jedinstveno iskustvo jer planinski putevi vode kroz stare gradove i svako skretanje donosi vam nova otkrića.

Portonovi je mnogo više od luksuznog rizorta. Ovo mjestašce je zajednica koja se razvija, mjesto na kome se ljudi sličnih shvatanja okupljaju da bi uživali u životu ispunjenim avanturom, a hedonizam je zagarantovan.

Također, ono što je posebno za Portonovi jeste odmor koji pruža osjećaj „da ste kod kuće“ i nudi priliku da od prvog trenutka zaplovite u harmonično okruženje. Tu je mnoštvo restorana u kojima ćete brzo pronaći svoje mjesto, a upravo taj domaćinski ugođaj će doprinijeti da ne poželite otići.

Ono što u konačnici ovo mjesto čini idealim odabirom za produženi vikend putovanje jeste udaljenost rezidencije od obale, a čitava kompozicija podsjeća na veliku mediteransku oazu, koja mami svakog hedonistu i ljubitelja luksuza.

Jedno je sigurno – koju god rezidenciju da odaberete, svaka će vam pružiti jedinstven osjećaj i iskustvo. Jer, Portonovi je mnogo više od niza vila i apartmana sa besprijekornim interijerima, to je zajednica sa vrlo jasnom filozofijom, baziranom na čistom hedonizmu.

 

ljepotaizdravlje.ba

PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.