Volite make up? Onda je ovo događaj koji ne smijete propustiti!

by | 22 Oktobra, 2022

Događaj možda nije prava riječ, ali kada neko sa toliko ljubavi, posvećenosti i truda pristupa svom poslu onda je događaj baš svaki radni dan!

Ako ste zaljubljenik u make up i beauty svijet uopšte, onda sigurno već znate ko je Kosta Miljković.

Stilista, vizažista, glavna i odgovorna osoba za sve što se dešava iza kamere kada je u pitanju svijet mode na našim prostorima, ali i u regionu.

Ali, ovdje smo zbog nekog događaja, zar ne?

Imamo vijest za sve one koji se bave šminkanjem, a žele početi ili jednostavno naučiti našminkati sebe za svaku priliku kao profesionalac – Kosta otvara školu šminkanja!

Nakon gotovo 10 godina profesionalnog usavršavanja, rada i niza edukacija u Kosti se probudila želja za prenošenjem znanja. Svaki dosadašnji održan masterclass privukao je ogormnu pažnju i interesovanje, a individualne obuke stvorile su uspješne make up artiste sa kojima danas povremeno i uspješno sarađuje.

Ukoliko i vama bavljenje poslom koji podrazumijeva estetiku, svijet mode i druženje sa javnim ličnostima dovodi osmijeh na lice – ovo je prilika za vas!

Prijave su u toku, a sam početak predavanja predviđen je za 5.11.

Želite se prijaviti u školu šminkanja, ali mislite da nemate dovoljno vremena u danu još i za to? Bez brige, časovi će se održavati subotom od 17.00 do 19.00h i nedjeljom od 12.00 do 14.30h.

Odluka za predavanja vikendom se činila kao logičan potez s obzirom da je uočeno i veliko interesovanje djevojaka koje žive i van Banja Luke, ali su spremne izdvojiti vrijeme za sticanje novih znanja.

Važno je istaći da će grupu činiti mali broj polaznika kako bi poluindividualan pristup bio moguć, te je broj mjesta ograničen!

Svi polaznici škole imaće priliku savladati različite tehnike šminkanja, kao što su smokey eyes, prirodni make up, wedding make up, make up za zreliju kožu… Ne želimo otkrivati baš sve, ali moramo spomenuti da je zainteresovanim polaznicima otvorena i mogućnost prisustvovanja nekom od snimanja, kao i to da ih sve očekuju pokloni!

Dakle, upišite u svoj planer da su svi vikendi u novembru zauzeti jer počinje škola u kojoj ćete svaki novi čas iščekivati sa nestrpljenjem!

Kako se prijaviti i gdje saznati više informacija?

Posjetite Instagram profil @kostamiljkovic i budite slobodni pitati ga sve što vas zanima, ili pozovite broj 065 295 876.

ljepotaizdravlje.ba

ljepotaizdravlje.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.