Zabavni filmovi koje želimo pogledati u CineStaru već ovaj vikend

by | 22 Marta, 2024

Sredinom marta stigla je nešto drugačija komedija Miami Bici 2. Veliki kino hit koji ruši rekorde gledanosti u evropskim kinima!

Radnja filma prati dva Rumunja koji se žele preseliti u Los Angeles s namjerom da osnuju kompaniju za proizvodnju filmova koju bi mogli koristiti kao paravan za svoje ilegalne operacije.

Za ljubitelje horora dolazi i Baghead: Glas mrtvih. Nakon smrti svog oca, Iris saznaje da je naslijedila propali, stoljetni pub. Nažalost, ne zna da će potpisom ugovora, postati neraskidivo povezana s bićem koje obitava u podrumu puba – Bagheadom – stvorenjem koje može mijenjati oblik i pretvarati se u mrtve.

Od 21. marta stigao je i Poslednji strelac, triler u režiji Darka Nikolića. Nenad Kuruzović je bivši pripadnik tajnih službi. Vodi miran, penzionerski život. Jedino društvo koje ima je susjeda Olivera, profesorica francuskog. Zaplet počinje kada se narko diler vraća u Beograd, a služba se javlja Nenadu i traži od njega likvidaciju, računajući na njegovu želju za osvetom.

Nastavlja se i sezona spektakla u CineStaru! Royal Opera House vam na velika platna donosi operu Madama Butterfly, s partiturom koja uključuje Butterflyjevu ariju, a uz izvedbu hora, opera Giacoma Puccinija je očaravajuća i naposljetku srceparajuća… Na programu je samo 26. marta.

Kraj marta donosi Godzilla X Kong: Novo carstvo! Epohalni novi film produbit će historiju titana, njihovo podrijetlo i tajne! Svjedočite usponu novog carstva u svim kino formatima, a u Sarajevu i Banjoj Luci vas čeka i u 4DX formatu za najbolji doživljaj. Takođe i u ScreenX format ekskluzivno u CineStaru Sarajevo za panoramski doživljaj od 270 stepeni. Pretpremijerno na CineFan večeri 27. marta gdje od 19 do 20 sati najbrže posjetioce očekuju i limited edition plakati filma.

Od 28. marta imamo priliku pogledati i nešto drugačije, psihološki triler Majčinski instinkt. Dvije oskarovke, Anne Hathaway i Jessica Chastain gledamo u ulozi kućanica, najboljih prijateljica i susjeda, čije prijateljstvo na kušnju stavlja tragedija u kojoj učestvuju njihovi sinovi.

Za djecu i roditelje, krajem mjeseca dolazi nova animirana pustolovina – Noina arka. I ne zaboravite da vas 30. i 31.3. čeka Family vikend kada su od 11 do 17 sati povoljnije cijene na Matinejama i uz Family paket.

Ulaznice možete kupiti već danas online na cinestarcinemas.ba ili na blagajnama kina.

ljepotaizdravlje.ba

PROMO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.