Butter blonde je savršena boja kose koja će osvježiti cijeli izgled

by | 28 Aprila, 2024

Butter blonde boja kose nudi prijelazni ton koji će vas voditi od proljeća prema ljetu, pružajući ugodnu toplinu i sunčanu svjetlost

Butter blonde, ili maslac plava boja kose, postala je pravi hit među trendsetericama i modnim stručnjacima za proljeće. Iako je Pantone proglasio peach fuzz kao nijansu godine, maslac plava boja kose dominira modnom scenom, posebno nakon što su je predstavili neki od poznatih dizajnera poput JW Anderson, Jil Sander, Max Mara, Loewe, Tove, Zimmermann i Givenchy.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alice Campello Morata (@alicecampello)

Ova topla, sunčana nijansa plave boje karakterizira se zlatnim tonovima koji podsjećaju na boju maslaca. Butter blonde nudi lijep proljetni sjaj i već je usvojen od strane mnogih “it djevojaka” poput Leonie Hanne, Sofie Richie Grainge, Beyonce i Sabrine Carpenter. Ova nijansa plave je univerzalno laskava opcija, posebno za one s toplim i neutralnim podtonovima kože.

Ako imate tamnu baznu boju kose, morat ćete malo prilagoditi ton kako biste postigli željeni rezultat, ali to je lakše postići u usporedbi s pepeljastim ili platinastim plavim nijansama. Održavanje maslac plave kose zahtijeva redovnu njegu kako bi se očuvala boja i zdravlje kose. Preporučuje se korištenje šampona i regeneratora koji štite boju, proizvoda za obnovu veza, redovnog toniranja te smanjenja izloženosti toplinskim alatima za oblikovanje kose.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hannah Yandow ♀ (@hannah.yandow)

Također je važno koristiti ljubičasti šampon umjereno kako biste ujednačili žute tonove i spriječili neželjeni mjedeni izgled kose. Da bi boja ostala svježa, preporučuje se osvježavanje svakih šest tjedana, posebno dotjerivanje korijena kako bi se održao prirodni izgled boje. Butter blonde boja kose nudi prijelazni ton koji će vas voditi od proljeća prema ljetu, pružajući ugodnu toplinu i sunčanu svjetlost.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Savannah Howard (@savvystylehair)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli EMMA RAYNE (@hairbyemmarayne)

Jednostavni trikovi uz koje ćete sami moći isfenirati kosu kao u salonu

 

ljepotaizdravlje.ba

Instagram