Concealer sandwiching je popularna tehnika za prikrivanje bubuljica korektorom

by | 18 Maja, 2024

Ako do sada niste uspijevali da s različitim tehnikama prikrijete bubuljice onda je concealer sandwiching metoda će vam pomoći da riješite taj problem

Concealer sandwiching, u osnovi, podrazumijeva slojevito nanošenje korektora. Ako ste ikada pomislili da je nemoguće potpuno sakriti bubuljice, a da pritom koža i dalje izgleda prirodno, ova tehnika može biti od pomoći.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd)

Kako?

Kao što i sam naziv sugeriše, concealer sandwiching je tehnika koja uključuje nanošenje tečnog pudera između dva sloja korektora.

Ovu tehniku popularizirao je make-up stručnjak Vincent Ford. Ključno je pronaći prave proizvode za primjenu ove tehnike, s obzirom da se može koristiti ne samo za prekrivanje bubuljica, već i drugih nedostataka. Važno je odabrati odgovarajuću nijansu korektora prema boji nedostatka – ljubičasti tonovi se neutraliziraju žutom nijansom korektora, dok su za crvene ili tamnije mrlje potrebni breskvasti tonovi. Bitno je koristiti tečni korektor za ovu tehniku. Prvo nanesite korektor na željeno područje, zatim dodajte mat tekući puder, blendajući ga. Za savršen finiš, dodajte još jedan sloj korektora. Ova metoda pruža bolju pokrivenost i duže traje u usporedbi s klasičnim nanošenjem samo jednog sloja korektora.

@rubeenai Concealer sandwich? #vincentfordmakeup #concealerhack #concealertutorial #promakeupartist #undereyecircles #concealercoverage #concealertips #concealertest #vincentfordconcealer ♬ original sound – Vincent Ford

Viralni trend Boyfriend Blush tajna je za prirodni izgled rumenila

ljepotaizdravlje.ba

Instagram