Frizura za koju će vam biti dovoljna minuta ili dvije, a super je za svaku priliku

by | 20 Marta, 2024

Razbarušeni rep s laganim valovima može biti super frizura za svaki dan, kao i za posebne prilike

Visoki rep više nije rezervisan samo za sportske i ležerne prilike, već ga volimo nositi za svaki dan, kao i u svečanijim prilikama. Zato smo uvijek u potrazi za načinom kako da taj rep izgleda chic, a na Instagramu smo pronašli savršen trik kako postići takav efekt.

Za rep koji je osvojio društvene mreže potrebne su svega dvije minute, dakle treba uložiti minimalno truda da bi se postigao maksimalan wow-efekat.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emma Chen (@emmachenartistry)

Za početak, na lagane valove nanosite sprej za teksturu koji će se pobrinuti da sve stoji na mjestu. Zatim, umjesto da kosu češljem zagladite prema iza, koristite prste kako biste kosu svezali u rep. Pripazite da frizura ne bude zalizana, već se poigrajte s volumenom. Dvije tzv. bobby ukosnice zakačite na gumicu za kosu. Jednu je zataknula odmah, zatim gumicom svezala rep i zataknula drugu ukosnicu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emma Chen (@emmachenartistry)

Nakon što formirate rep, izvlačite nekoliko pramenova kako bi postigli razbarušen efekt. Nekoliko pramenova koji su ostali omotajte rep, kako se gumica ne bi vidjela. Ovakav rep ima teksturu i volumen, a nakon nekoliko pokušaja, rep će biti gotovo u dvije minute, što je idealna frizura za užurbana jutra.

ljepotaizdravlje.ba

Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.