Nova sezona, novi stilovi: 4 frizure koje će biti baš popularne ove zime

by | 29 Novembra, 2020

Ako vas interesuje koje će to frizure biti popularne ove zime – reći ćemo “stari stilovi” u nešto drugačijem izdanju…

Na modnu scenu najčešće se vraća ono što je bilo popularno sedamdesetih i devedesetih godina prošlog vijeka. Tako je i sa frizurama…

Iako su pojedine poznate ličnosti već (naravno) prošetale neke od ovih trendova, Sally Hershberger – poznata profesionalna frizerka celebrity ličnosti otkrila je koje će to frizure u narednih nekoliko meseci dominirati na globalnom nivou.

Od bob dužine se ne može pobjeći i ovo je definitivno najpopularnija frizura 2020. godine, ali u zimskom izdanju tekstura je ono što je čini posebnom i efektnom, te Sally preporučuje da, ako želite svježiji izgled, pronađete dobre uvijače za kosu ili jednostavno uradite minival.

Foto: Instagram @lauraharrier

Za one koji su fanovi duge kose i tokom karantina su uspjeli da odnjeguju svoje duge vlasi, najbolje osvježenje stiže u znaku takozvanih nevidljih slojeva. Kosa se šiša, ali sporadično, ostavljajući neke pramenove dužim, a neke malo kraćim i dajući na taj način izgledu i određenu dozu punoće.

Instagram @emrata

Omiljena frizura iz perioda 90-ih – stepenasta kosa Rachel Green iz serije “Friends”, ponovo je oživjela i može da izgleda zaista sjajno, pogotovo ako se fenira sa okruglom četkom, punoću koju ova frizura sa sobom nosi, dovoljna je za “wow” utisak u svakoj prilici.

Instagram @rosie.huntington

Šiške, šiške, šiške – pre no što ih je popularizovala glavna junakinja serije “Queen's Gambit”, to je učinila Jennifer Lopez – kombinujući šiške sa dugom kosom i podsjećajući nas na eru 70-ih, ali i impakt ovog detalja.

elle.rs

Instagram

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.