Mirisi koji podsjećaju na najljepše ljetne trenutke

by | 11 Jula, 2022
Avon mirisi za ljeto

Ljeto je pravo vrijeme za unošenje novine u svoju mirisnu rutinu i stavljanje teških zimskih parfema na gornju policu. U želji da vam uljepša ljetne dane i pomogne pronaći pravi miris koji će obilježiti sve vaše dragocjene ljetne trenutke, kompanija Avon je pripremila raznovrsnu paletu najpopularnijih ljetnih mirisa.

Ako želiš da te miris podsjeća na bezbrižne i radosne dane ljeta, tu je Célèbre EDT koja predstavlja sočnu kombinaciju dinje, crvenog bobičastog voća i nježnog jasmina. Kombinacija ovih mirisa je sinonim za ljeto i biće tvoj vjerni pratitelj u svim ljetnim avanturama!

Celebre Avon

Nesvakidašnji trag koji ostavljaš za sobom, ostaće u sjećanju onih koji se nađu u tvojoj blizini, ukoliko se odlučiš za Perceive parfem koji ima umirujući miris, kombinuje svježe i senzualne note frezije, kruške i mošusa i podsjeća te na čarobne momente koji se dešavaju samo ljeti. Upotpuni nježne i magične ljetne uspomene pravim mirisom!

Celebre Perceive Passion Dance

Passion Dance toaletna voda vraća sjećanje na strastvene ljetne noći i ostavlja jak i upečatljiv dojam. Vreli koktel crnog narcisa, ruže i baršunaste sandalovine čine ovaj miris pravim izborom za “dejt” ili noćni izlazak zbog jedinstvenih nota koje stimulišu um, uzburkavaju emocije i mame sva čula.

Passion Dance

A tu je i velika paleta mini mirisa u pakovanju od 10ml, koje možeš ponijeti svuda sa sobom, u torbi, neseseru ili koferu. Malo pakovanje je savršeno za testiranje čula, zato isprobaj i pronađi svoj omiljeni miris!

Avon mini mirisi

Odaberi jedinstveni miris po kojem želiš biti zapamćena ovog ljeta i koji će svojim prepoznatljivim notama “obojiti” tvoje ljetne uspomene.

Célèbre toaletna voda po cijeni od 13,90 KM, Perceive parfem po cijeni od 21,90 KM, Passion Dance toaletna voda po cijeni od 13,90 KM, kao i mini mirisi po cijeni od 8,90 KM, dostupni su u Avonovoj brošuri mjeseca jula.

ljepotaizdravlje.ba / PROMO

PROMO / AVON