Već pet godina: Najprodavaniji nude lak na svijetu je…

by | 7 Juna, 2022
Najprodavaniji nude lak na svijetu je

Najprodavaniji nude lak na svijetu je kreacija kozmetičkog brenda essie, a već pet godina “drži” tu titulu!

Američki brend essie poznat je po fantastičnom izboru lakova za nokte u boji kože. Možda se sjećate da nije bilo mladenke čiji nokti nisu bili obojeni u transparentno ružičasto nijansu pod nazivom Ballet Slippers, a navodno je ovaj lak za nokte obožavala i sama kraljica Elizabetha.

Onda ga je s trona zbacio Topless & Barefoot, nova verzija nude laka za nokte istog brenda.

Najprodavaniji lak na svijetu…

Kad je lansiran, na osnovu podataka o pretraživanjima korisnika, Pinterest je zabilježio porast popularnosti novog essie laka za nokte za čak 796 %. Od tada njegova popularnost ne jenjava. I danas, pet godina kasnije, ostao je jedan od najprodavanijih lakova za nokte u nude nijansi.

essie Topless & Barefoot

Razlog za to skriva se u njegovoj specifičnoj nijansi. Nježna bež boja s primjesom suptilne ružičaste fantastično pristaje gotovoj svakoj boji kože.

Lak za nokte u toploj bež nijansi

Svijetli ten, uz Topless & Barefoot, neće izgledati previše blijedo zbog njegovih blagih ružičastih tonova, a budući da je boja laka tople bež nijanse, lijepo će istaknuti i srednje tamnu nijansu kože. Onima pak tamnije i maslinaste puti svidjeće se ako traže svjetliju nijansu nude laka koja odskače od tona njihove kože.

Bilo da kupujete svoj prvi nude lak za nokte ili ste minimalistkinja kojoj je dovoljan samo jedan lak u boji kože, ili nekim slučajem još niste stigli isprobati baš ovu nijansu, možete biti sigurni da ovim odabirom nećete pogriješiti. S razlogom je postao kultan.

Tekst originalno objavljen na www.ljepotaizdravlje.hr

ljepotaizdravlje.ba

Instagram, PR