Pronašli smo dvije anti-age nijanse ruža za usne koje ćete voljeti

by | 31 Decembra, 2023

Izdvajamo nijanse karmina koje pomlađuju te čine da izgledate privlačno

Trendovi u svijetu šminke se mijenjaju, ali stručnjaci podsjećaju da je uprkos modi najbolje da nosimo ono što nam odgovara i pristaje. Ruž za usne može potpuno da promjeni izgled, ali i vizuleno “doda” godine.

Make-up je jedan od najboljih saveznika za osvježavanje izgleda i oduzimanje pokoje godine. Zbog toga smo tražili i saznali kako postoji boja ruža za usne koja pomlađuje. Ako mudro izaberete nijansu, možete momentalno postići svježiji izgled. U suprotnome, ruž može učiniti i da izgledate starije nego što jeste i umorno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Andee Layne (@andeelayne)

Svijetle nijanse roze

Svijetle nijanse ruža u kombinaciji sa nude baznom nijansom koja sve balansira su odličan izbor, posebno u ljetnim danima kada imamo osunčan ten. Sjaj pruža dodatnu blistavost i svježinu ovom izgledu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Allana Davison (@allanaramaa)

Crveno – roza nijansa

Crveni ruž je bezvremenski klasik, ali ponekad ga je teško nositi u dnevnim varijantama zato što zna odvući pažnju s ostatka šminke. Zbog toga potražite nijansu koja u sebi ima nijansu roza boje koja će držati “vatru” pod kontrolom i besprijekorno izgledati uz dnevnu šminku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

Jednostavni trikovi za prirodno veće i punije usne

ljepotaizdravlje.ba

Instagram